Life

Cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu. Din ce face bani artista

Iată cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea fostului ei soț, Ion Dichiseanu. Din ce face bani artista în acest moment?
31.07.2021 | 13:34
Cum se descurca Simona Florescu la doua luni de la moartea lui Ion Dichiseanu Din ce face bani artista
Cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu. Din ce face bani artista. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

La două luni de la moartea fostului ei soț, Ion Dichiseanu, Simona Florescu a dezvăluit cu ce se ocupă. Viața artistei s-a schimbat complet de când fostul ei partener a trecut în neființă, după mai mult timp în care a fost bolnav.

Deși au divorțat cu ceva timp în urmă, cei doi aveau o relație bună și erau destul de apropiați, ba chiar se vedeau regulat.

ADVERTISEMENT

Simona Florescu se încearcă din greu să treacă peste dispariția celui care i-a fost partener de viață ani la rând.

Cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu. Din ce face bani artista

S-a aflat cu ce se ocupă Simona Florescu, la două luni de când Ion Dichiseanu a murit. Blondina și regretatul actor s-au cunoscut în 1985, atunci când ea avea doar 19 ani, iar el 54.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a declarat, în cadrul unei emisiuni, că își câștigă singură existența din cântat. Aceasta a mai cântat la mare în ultimul timp, acolo unde fostului ei soț îi plăcea să meargă regulat.

Simona Florescu este devastată de moartea lui Ion Dichiseanu și nu ar fi crezut că va muri anul acesta, mai ales că era în putere și se simțea bine. Din păcate, marele actor a fost internat în spital în luna februarie.

ADVERTISEMENT

„Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine.

Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare.

ADVERTISEMENT

(…) Acum nimic nu este ca înainte. În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe”, a declarat Simona Florescu la „ Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani. Cunoscut pentru rolul lui Pierre Vaillant din „Toate pânzele sus!”, actorul a avut o vastă activitate în lumea filmului și a televiziunii.

Acesta era internat la Spitalul Floreasca de la începutul anului 2021, locul în care a și murit. Ion Dichiseanu a fost infectat cu o bacterie care i-a afectat plămânii, însă începuse să se simtă mai bine în ultimele zile, înainte detragicul eveniment.

ADVERTISEMENT