Life

Cum se descurcă Sofia Vicoveanca cu banii. Interpreta de muzică populară nu se plânge

Ce trai are Sofia Vicoveanca din punct de vedere financiar. Cântăreața a spus adevărul despre banii pe care-i câștigă din muzică.
16.11.2022 | 18:40
Cum se descurca Sofia Vicoveanca cu banii Interpreta de muzica populara nu se plange
Ce trai are Sofia Vicoveanca din punct de vedere financiar. Cântăreața a spus adevărul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum se descurcă artista în vârstă de 81 de ani cu banii. Interpreta de muzică populară nu se plânge după ce în urmă cu ceva vreme preciza că nu primește sume foarte mari la spectacolele și evenimentele unde este invitată.

Ce trai are Sofia Vicoveanca din punct de vedere financiar. Cântăreața a spus adevărul

Sofia Vicoveanca a spus ce trai are din punct de vedere financiar. Renumita cântăreață are o carieră artistică de peste 60 de ani în spate și o avere modestă, la un moment dat dezvăluind că primește pentru un concert între 1.200 și 1.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Deține un apartament cu patru camere în Suceava, unde duce o viață liniștită, înconjurată de foarte multe ghivece de flori. Imobilul se ridică la valoarea de 60.000 de euro, în una dintre camere fiind numai costume populare.

Celebra artistă iubește plantele și se ocupă îndeaproape de starea lor, subliniind că nu are prea multe griji. Are 130 de ghivece de flori care o ajută mereu să-și facă de lucru prin locuință.

ADVERTISEMENT

Se descurcă cum poate și nu se gândește prea mult la creșterea facturilor la energie electrică și gaze, credința fiind foarte importantă. Merge des la Biserică și niciodată nu se fotografiază cu icoanele din lăcașurile de cult.

„Eu mă descurc, îmi este bine. Mulțumesc lui Dumnezeu, cu rugăciune, mă descurc cum pot”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca, viață liniștită și fără griji, la 81 de ani

„Mă rog: «Doamne, îmbătrânește-mă, dar nu-mi lua mințile!». Mergi așa cum ți-a croit Dumnezeu drumul. Știu că sunt aproape de pământ, că mă cheamă pământul, dar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare minune a fiecărei zile.

Mă duc, mă împărtășesc, asta îmi dă putere. Mai vine unul, altul, la mine. «Hai să facem un selfie, lângă icoane! Că nu ne vede».

ADVERTISEMENT

Nu fac poze și mă feresc, iar unii cred că sunt fudulă, cu nasul la streașină. Cum să faci selfie în biserică?!”, a mărturisit Sofia Vicoveanca în podcast-ul moderat de Damian Drăghici pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT