Life

Cum se desfășoară un curs despre masculinitate, în stilul fraților Tate. Cât costă, de fapt

Frații Tate, curs despre masculinitate, în stilul celebrilor condamnați. Care este prețul unui astfel de antrenament. Sumele plătite
29.05.2023 | 13:09
Cum se desfasoara un curs despre masculinitate in stilul fratilor Tate Cat costa de fapt
Mărturii ale participanților la cursurile de masculinitate. Sursa foto: Antena 1, TheRealMan, pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Frații Tate, cursuri despre masculinitate. Culmea, eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu, pentru abuz fizic și viol, aceștia sunt la mare căutare, în ultima vreme. Diferiți domni și tineri abia așteaptă să noutăți. Pentru a se redescoperi și pentru a învăța cum să abordeze o femeie, bărbații au ajuns să scoată sume mari din portofel.

Cursuri despre masculinitate, în stilul fraților Tate. Mărturii ale participanților

Jurnalistul James Bloodworth, de la publicația New Statesman, a vrut să afle despre ce este vorba, mai exact, în astfel de cursuri. Drept urmare, s-a înscris într-o tabără de antrenament din Los Angeles. A achitat pentru ea 10.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Banii acopereau o săptămână de lecții despre masculinitate. Acestea sunt predate de un fost membru al US Navy, de vârstă mijlocie, pentru 12 bărbați singuri și care au meserii onorabile. El le promitea că vor reuși să atragă abundența pe toate planurile. Cele material și sexual se aflau pe primele locuri.

”Opusul masculinității nu este feminitatea. Opusul masculinității este anti-masculinitatea. Feminismul nu este feminin. Feminismul este anti-masculin”, erau o parte din vorbele discursului mentorului care ținea cursul de 10.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Cum sunt instruiți bărbații să dea dovadă de masculinitate

Printre participanți existau și studenți. Unele dintre ”misiunile” lor de a-și dobândi bărbăția aveau ca scop și trei ieșiri de noapte în cluburile exclusiviste. Odată ajunși aici, ei trebuiau să încerce să seducă femei. De asemenea, să interacționeze cu bărbați cu ”statut înalt”.

”Bărbații cu statut scăzut aveau cel puțin o fată cu care puteau face sex. Apoi, după apariția contraceptivelor și revoluția sexuală, am permis oamenilor să aleagă mai mulți parteneri, iar femeile alegeau bărbații cu statut înalt. De aceea vă aflați aici.”, le mai preciza moderatorul, elevilor lui, despre cum erau bărbații  ”pe vremuri”.

ADVERTISEMENT

După noaptea din club, cursanții erau puși să explice cum s-au simțit, ce au descoperit la ei și la femeile cu care au comunicat. În ultima parte a săptămânii, ei treceau printr-o sesiune de networking. Aveau și o ședință foto, încât să aibă un profil mai atrăgător, pe rețelele de socializare. Li se spunea și cum să-și îmbunătățească imaginea de pe Instagram.

Jurnalistul James Bloodworth amintește în relatarea sa și despre cum în 2019, tot în Los Angeles, mai existau cursuri despre seducția femeilor, pornind de la imitarea ”Regelui Instagramului”, Dan Bilzerian, care și astăzi este considerat un reper pentru mulți tineri.

ADVERTISEMENT

Cât costă un curs despre masculinitate ținut de frații Tate

Referitor la frații Tate, aceștia se bucură și acum de cursul lor despre masculinitate, chiar dacă sunt în arestul la domiciliu. Ei au stârnit multe controverse fiindcă promovează misoginismul, în special Andrew Tate. Acesta a reușit să adune miliarde de vizualizări la filmulețele sale în care detaliază cum să faci bani, sport și cum să te comporți cu femeile.

Peste 220 de abonați are Andrew Tate la programul său, de 49, 99 lire pe lună. Printre altele, el transmite ideea că o femeie este responsabilă pentru viol și că își are locul la cratiță. Cei care sunt fanii lor consideră că bărbatul s-a exprimat astfel pentru a manipula algoritmii paginilor de socializare, adică să adună vizualizări în număr mare.

ADVERTISEMENT
Tags: