Fotbal international

Cum se distrează partenerele jucătorilor naționalelor Angliei și Țării Galilor la Cupa Mondială. Hoteluri de vis, restaurante de lux și multă plajă. Foto

În timp ce jucătorii Angliei și Țara Galilor dau bătălii grele pe teren la Cupa Mondială, partenerele lor se distrează din plin în Qatar.
29.11.2022 | 08:48
În timp ce jucătorii Angliei și Țara Galilor dau bătălii grele pe teren la Cupa Mondială, partenerele lor se distrează din plin în Qatar. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Selecționerii Gareth Southgate și Robert Page le-au permis fotbaliștilor să vină cu soțiile sau iubitele la turneul final, însă acestea stau departe de jucători.

Cupa Mondială, prilej de vacanță pentru partenerele jucătorilor naționalelor Angliei și Țara Galilor

Prezente la Cupa Mondială din Qatar, dar fără a avea ocazia de a-și vedea prea des partenerii, femeile jucătorilor din naționalele Angliei și Țării Galilor își umplu timpul cu mondenități și se distrează de minune, în ciuda faptului că unele dintre ele sunt însoțite și de copii.

ADVERTISEMENT

Publicația The Sun a făcut un amplu material pe această temă și a descris modul în care petrec soțiile și iubitele fotbaliștilor britanici. Fotografiile de invidiat distribuite de acestea pe paginile lor de socializare arată că au făcut plajă, au mâncat la restaurante de lux și au savurat cocktailuri.

În timp ce lotul Angliei stă la resortul Al Wakra, partenerele acestora sunt cazate pe un vas de croazieră de lux în valoare de un miliard de lire sterline, supranumit și ”palat plutitor”, care are șase piscine, 30 de baruri și cel mai înalt tobogan de pe o navă.

ADVERTISEMENT

Femeile par să ocolească regulile stricte privind alcoolul din Qatar, unde este servit în mare parte doar în restaurantele și barurile hotelurilor cu licențe speciale, deoarece pe această navă se pot savura băuturi după pofta inimii.

Restaurante de top pentru partenerele englezilor

Paige Milian, iubita lui Raheem Sterling, însoțită de sora mai mică a fotbalistului, Kima-Lee, și de Tolami Benson, partenera lui Bukayo Saka, au profitat la maximum de acest avantaj. Cele trei au distribuit un videoclip în care serveau cocktailuri.

ADVERTISEMENT

Tolami a postat și o poză cu o porție de sushi la unul dintre numeroasele restaurante de la bord. Ea a distribuit, de asemenea, un videoclip cu interiorul navei de croazieră, care găzduiește saloane de înfrumusețare, magazine și 14 jacuzzi cu vedere la ocean.

Logodnica lui Aaron Ramsdale, Georgina Irwin, a postat fotografii cu mâncare fusion japonezo-chineză de la restaurantul de lux Novikov, care își are originea în Mayfair din Londra. Prețurile la acest local ajung până la 110 euro pentru o porție de sushi, în timp ce cel mai ieftin articol din meniu este sucul de mere (6,50 euro).

ADVERTISEMENT

Soția lui Conor Coady, distracții pentru cei mici

Paige Milian se află în Qatar împreună cu copiii ei și ai lui Sterling, Thiago și Thai-Cruz, precum și cu fiica acestuia dintr-o relație anterioară, Melody Rose. Și Amie Coady, soția lui Conor Coady, și-a adus cei trei copii: Henry, Louie și Freddie.

Amie a postat fotografii de la o plimbare de seară cu copiii și a împărtășit un videoclip cu ei strigând de bucurie de-a lungul malului mării, precum și o priveliște din camera ei de pe vasul de croazieră care dezvăluie peisajul uimitor.

Fetele galezilor, înnebunite după soare

Partenere jucătorilor din naționala Țării Galilor sunt cazate la hotelul Grand Hyatt Dubai, unde camerele încep de la 250 de euro pe noapte. După ce au pozat împreună la meciul de debut cu SUA, femeile și-au petrecut mare parte din timp separat.

Georgina Roberts, soția uimitoare a fotbalistului Connor Roberts, este însoțită de fiica lor în vârstă de opt luni și de mama ei. Ea a împărtășit o mulțime de fotografii, una în care își ține fiica în brațe în timp ce se află în apă, alta în care savurează cocktailuri cu mama sa lângă piscină.

Jodie Francis, logodnica lui Chris Mepham, și-a arătat abdomenul tonifiat în timp ce stătea pe plajă și servea din niște cocktailuri apetisante, în timp ce Nicole Hagan, partenera lui Neco Williams, se bucură de soare, într-o fotografie plină de farmec în care purta un costum de baie lila.

ADVERTISEMENT
Tags: