Life

Cum se face, de fapt, drobul de pui. Există un ingredient secret care îi dă un gust fenomenal

Cum se face, de fapt, drobul de pui. Poți să folosești un ingredient secret care va schimba totul la această rețetă. Gustul va fi fenomenal.
25.03.2023 | 15:14
Cum se face de fapt drobul de pui Exista un ingredient secret care ii da un gust fenomenal
Cum se face, de fapt, drobul de pui. Are un ingredient secret. Foto: Captură Youtube / Bucătărind cu Georgeta
ADVERTISEMENT

Cum se face drobul de pui. Acest ingredient secret îi dă un gust fenomenal, aparte, și nu îl vei mai face niciodată altfel! Iată cum se prepară.

Cum se face, de fapt, drobul de pui. Are un ingredient secret

Drobul de pui este preferat de mulți oameni pentru că se gătește mult mai ușor față de cel de miel. Acesta este pe placul mai multor persoane, fiind perfect pentru cei care nu agreează carnea de miel.

ADVERTISEMENT

Există un secret care face drobul de pui să aibă un gust fenomenal. Este vorba despre ciupercile pleurotus, pe care trebuie să le tocăm alături de ingredientele de bază.

Iată de ce ingrediente avem nevoie pentru a face drob de pui:

1/2 kg ficat de pui
1/2 kg pipote și inimi de pui
3 legături ceapă verde
2 cepe uscate
5 ouă (sau 3 ouă)
o legătură pătrunjel
o legătură mărar
ulei, sare și piper

ADVERTISEMENT

Cum se face drobul de pui pentru masa de Paște 2023

Începem această rețetă prin a toca toate ingredientele, inclusiv măruntaiele de pui și ceapa. Le punem la fiert și când furculița intră cu ușurință în ele, putem opri focul.

Trebuie să călim ceapa verde și cea uscată separat, iar organele trebuie lăsate la răcit. După ce le-am tocat punem și mărarul și pătrunjelul într-un vas alături de trei ouă crude.

ADVERTISEMENT

Trebuie să preîncălzim cuptorul în acest moment și să amestecăm foarte bine organele tăiate mărunt cu compoziția de verdețuri și ouă nefierte. Nu uita de oul fiert tare care trebuie pus în compoziție pentru aspect și un gust deosebit!

Rețeta aceasta de Paște trebuie lăsată la cuptor la o temperatură de 174 de grade pentru circa 40 de minute, până când măruntaiele sunt gătite.

ADVERTISEMENT

Rețeta de drob de pui este una foarte apreciată pentru că se gătește foarte ușor. Este pe placul multora care aleg să nu mănânce carne de miel, din cauză că nu le face bine la stomac.

Drobul de pui este considerat, de altfel, unul foarte sănătos de către nutriționiști, mai ales dacă este mâncat cu salată verde și ridichi.

ADVERTISEMENT