Fotbal intern

Cum se fereşte MM Stoica de puşcărie! “Nici cu familia nu vorbesc la telefon”

19.07.2018 | 12:31
Cum se fereste MM Stoica de puscarie Nici cu familia nu vorbesc la telefon

Cum se fereşte MM Stoica de puşcărie. Oficialul celor de la FCSB a declarat că nu vorbeşte cu nimeni la telefon pentru a nu încălca pedeapsa complementară primită în Dosarul Transferurilor, acesta neavând voie să negocieze transferul vreunui jucător până în septembrie 2019.

“Eu nu vorbesc cu nimeni la telefon, nici cu Gigi Becali, nici cu cei din familie. Eu nu am încălcat această pedeapsă şi am drept probe mai multe mesaje. Sper ca peste un an să ocup din nou funcţia pe care am avut-o la FCSB. Eu pot doar să discut cu Dorin Rotariu, spre exemplu. Îl întreb dacă este interesat să vină la FCSB şi comunic mai departe conducerii, dacă jucătorul vrea să joace la noi. Valeriu Argăseală este cel care face ofertele concrete. Le-am spus agenţilor că după 4 septembrie 2019 putem discuta. Nu am făcut absolut nicio greşeală până acum”, a declarat Mihai Stoica într-o conferinţă de presă susţinută joi.

Cum se fereşte MM Stoica de puşcărie, după ce a primit şi o pedeapsă complementară

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. În plus, oficialul a primit şi o pedeapsă complementară prin care îi este interzis dreptul de reprezentant al unui club de fotbal pe o durată de doi ani după executarea pedepsei închisorii. Recent, Gigi Becali a susţinut că Mihai Stoica negociază pentru aducerea lui Luka Zahovic.

Tags: