Nicio categorie

Cum SE ÎNGRIJESC femeile din lumea întreagă

Gândeşte-te de două ori înainte să pui la îndoială sfaturile bunicii despre frumuseţe şi îngrijire. Femeile din diferite colţuri ale lumii încă ţin cont de trucurile de frumuseţe care...
14.01.2015 | 22:12
Cum SE ÎNGRIJESC femeile din lumea întreagă

Gândeşte-te de două ori înainte să pui la îndoială sfaturile bunicii despre frumuseţe şi îngrijire. Femeile din diferite colţuri ale lumii încă ţin cont de trucurile de frumuseţe care se păstrează de sute de ani.

Iată cum poţi avea o piele catifelată şi suplă, un păr cu volum de invidiat şi care luceşte de sănătate şi unghii perfect îngrijite şi rezistente!

Cum dispar cearcănele hispanicelor

Nu trebuie să-ţi mai petreci ore în şir la salonul de cosmetică şi să-ţi goleşti portofelul ori de câte ori ai nevoie de un mic retuş pentru frumuseţe. Ţi-am pregătit o compilaţie cu tipsuri de îngrijire adunate din lumea întreagă. Le-am ales nu doar pentru că sunt inedite, ci şi pentru că sunt create din ingrediente complet naturale.

2

Cu siguranţă ai încercat feliile de castravete proaspăt atunci când ochii îţi erau obosiţi şi încercănaţi. Un remediu şi mai bun, cred femeile din Spania, este cartoful. Pune felii de cartof pe pleoape şi lasă-le 10 minute să-şi facă efectul şi să estompeze culoarea albăstruie din jurul ochilor.

Braziliencele au spus adio celulitei

Care este metoda prin care frumoasele brazilience scapă de celulită? Îşi masează energic cu nisip zonele predispuse să fie afectate de celebra coajă de portocală.

1

Mai multe pe clicksanatate.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri