Life

Cum se înțeleg Amalia Năstase și Răzvan. Fosta soție a lui Ilie Năstase e mai fericită ca oricând: ”Îl iubesc”

Amalia Năstase a depășit divorțul de Ilie Năstase și este mai fericită ca oricând, în brațele actualului său soț, Răzvan. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu ceva timp.
30.11.2022 | 20:24
Cum se inteleg Amalia Nastase si Razvan Fosta sotie a lui Ilie Nastase e mai fericita ca oricand Il iubesc
Amalia Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actualul ei soț, Răzvan. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase se poate declara o femeie împlinită. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a căsătorit în urmă cu șase ani cu Răzvan Vasilescu, alături de care este extrem de fericită.

Amalia Năstase trăiește o poveste de dragoste intensă alături de Răzvan Vasilescu

Deși divorțul de Ilie Năstase nu a fost tocmai unul ușor, în final, aceasta și-a găsit fericirea. Cei doi s-au cunoscut la ceva timp după ce Amalia Năstase a devenit o femeie singură, iar mai apoi au decis să înceapă o nouă viață împreună.

ADVERTISEMENT

Deși fostul sportiv a continuat să aibă grijă de fetele sale și le-a ajutat și din punct de vedere financiar, copiii au rămas alături de ea și de noul ei soț.

De asemenea, dacă unii sunt reticenți când vine vorba de căsătorie, pentru Amalia Năstase, un act semnat nu aduce niciun fel de  problemă.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că nu caută vinovați în legătură cu divorțul de Ilie Năstase și că știe că oricine poate să se simtă liber chiar dacă este căsătorit legal.

Ea a mai dezvăluit că s-a căsătorit cu Răzvan Vasilescu în Las Vegas, iar copiii ei au reușit să crească frumos, chiar dacă prima familie întemeiată de ea și de Ilie Năstase s-a destrămat.

ADVERTISEMENT

Amalia Năstase: ”Îmi place să fiu căsătorită!”

Amalia Năstase spune că îi place să fie căsătorită și să fie cu omul pe care îl iubește, lucru care se și întâmplă în prezent.

”Eu sunt măritată cu Răzvan în Las Vegas și suntem căsătoriți! Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că s-a destrămat prima familie, au crescut în a două familie la fel de armonios!

ADVERTISEMENT

Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!”, a dezvăluit Amalia Năstase, într-o emisiune tv.

Pe de altă parte, fosta soție a lui Ilie Năstase nu înțelege de ce anumite cupluri evită să se căsătorească spunând că este vorba doar despre ”o hârtie”.

În opinia ei, dacă acesta ar fi motivul real, nu este clar de ce unele cupluri stau în loc pentru un singur act.

”Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?”, a spus Amalia Năstase, pentru sursa citată.

Amintim că au trecut 12 ani de la divorțul dintre Amalia Năstase și Ilie Năstase, iar la un moment dat, aceasta mărturisea că perioada de atunci nu a fost una deloc ușoară.

ADVERTISEMENT