Life

Cum se înțeleg, de fapt, Irina Fodor și Gina Pistol. Există sau nu o rivalitate între cele două

Irina Fodor și Gina Pistol au prezentat aceleași emisiuni. Ambele au fost gazdele Chefi la Cuțite dar și America Express.
29.03.2023 | 17:28
Cum se inteleg de fapt Irina Fodor si Gina Pistol Exista sau nu o rivalitate intre cele doua
Cum se înțeleg, de fapt, Irina Fodor și Gina Pistol. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv au apărut nenumărate zvonuri legate de o posibilă rivalitate între Gina Pistol și Irina Fodor. Și totuși care este adevărul și cum au ajuns cele două să prezinte aceleași emisiuni? Iată că soția lui Răzvan Fodor a făcut câteva dezvăluiri interesante.

Irina Fodor, despre viața din televiziune

Viața în televiziune nu e deloc ușoară, iar asta o spune chiar Irina Fodor. Prezentatoarea de la America Express este nevoită să se împartă între viața de familia și cea de pe micile ecrane. Sunt însă lucruri care o motivează în viața de zi cu zi și o fac să prindă putere.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Irina Fodor a dezvăluit că iubește televiziunea. Se încarcă cu atmosfera de acolo, iar fiecare proiect îi dă o stare de bine. Drept urmare, în fiecare zi merge cu drag la muncă și le dă energie pozitivă și celor din jurul ei.

”Mai un pupic de la soț, mai o îmbrățișare de la copil, mai o vitamină și sunt gata de o nouă zi. În plus, mie îmi și place tare mult atmosfera din televiziune. Fiecare proiect nou îmi dă o stare bună. Mă duc cu drag la muncă, colegii mei sunt amuzanți, iar atunci când îți place ce faci, primești energie, nu consumi.”, a mărturisit vedeta, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

În rest, Irina Fodor este o persoană foarte pozitivă. Găsește singură motive pentru are a fi fericită. Totuși sunt și momente care o emoționează. În momentul în care o competiție se termină, cum ar fi America Express, acesta a plâns destul de tare.

Iar printre altele, în interviul acordat, Irina Fodor a vorbit și despre cele mai interesante zvonuri. Mai exact, se spune că ea și Gina Pistol ar fi rivale. Să nu uităm că Gina Pistol a lipsit de la Chefi la Cuțite și America Express, iar soția lui Răzvan Fodor i-a ținut locul.

ADVERTISEMENT

Există o rivalitate între soția lui Răzvan Fodor și Gina Pistol?

Unii fani au fost bucuroși de prestația vedetei, în timp ce alții i-au dus dorul iubitei lui Smiley. În realitate însă, lucrurile nu se învârt în jurul unei rivalități, ci din contră, în jurul unei frumoase prietenii. Chiar Irina Fodor a dezvăluit că nici nu se pune problema de rivalitate.

Ea și Gina Pistol se înțeleg foarte bine. De asemenea, iubita lui Smiley a și ajutat-o la început de drum, atunci când a preluat show-urile. Amândouă sunt dedicate muncii lor, drept urmare, zvonurile privind o posibilă rivalitate sunt excluse.

ADVERTISEMENT

”Nici nu se pune problema despre rivalitate. Noi ne înțelegem foarte bine. Ea mi-a dat chiar sfaturi la început de drum, când am preluat show-urile. Amândouă suntem fete săritoare, oferim ajutor când e nevoie, ne luăm în serios munca și suntem dedicate 100% atunci când vine vorba despre proiectele în care suntem implicate.”, a mai povestit ea, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT