Life

Cum se înțeleg, de fapt, Neti Sandu și Andreea Esca. Astrologul de la Pro TV a spus adevărul

Neti Sandu a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Esca. Ambele se numără printre cele mai longevive vedete de la Pro TV.
07.11.2022 | 19:14
Cum se inteleg de fapt Neti Sandu si Andreea Esca Astrologul de la Pro TV a spus adevarul
Neti Sandu, despre relația cu Andreea Esca. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neti Sandu lucrează la Pro TV de ani buni și le cunoaște pe toate vedetele trustului, inclusiv pe Andreea Esca. Cum se înțeleg, de fapt, cele două vedete de televiziune?

Neti Sandu, adevărul despre relația cu Andreea Esca

Astrologul se numără printre cele mai longevive vedete de la Pro TV, alături de Andreea Esca și Florin Busuioc. Neti Sandu apare pe post în fiecare dimineață și dezvăluie previziunile astrologice pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce relație are cu prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 19, Neti Sandu a avut de spus numai lucruri bune. Astrologul se întâlnește cu Andreea Esca numai la evenimente, dat fiind faptul că apar pe post la ore diferite.

De asemenea, Neti Sandu a mai spus despre știristă că este neschimbată, lucru pe care îl consideră o calitate.

ADVERTISEMENT

“Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate.

Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate.”, a declarat Neti Sandu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu se cunoaște și cu Florin Busuioc de mulți ani. Cei doi apar adesea pe post la aceeași oră, atunci când prezentatorul rubricii meteo este în tura de dimineață.

Vedeta a spus despre colegul ei de platou că este mai imparțial, dar aude tot ce se întâmplă în jurul său.

ADVERTISEMENT

“Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete.

Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.”, a explicat astrologul.

Din moment ce este specializată în astrologie, Neti Sandu este adesea întrebată sau chiar “certată” de colegi în legătură cu acest subiect.

Cum este influențată viața lui Neti Sandu de astrologie

Neti Sandu dezvăluie zilnic previziunile astrelor, dar și ea, la rândul său, ține cont de sfaturile acestora.

De exemplu, vedeta nu își programează intervenții medicale importante dacă este Mercur retrograd în acea zi, mai ales că o prietenă de-ale sale a avut o astfel de neplăcere.

“Nu. Bine, nu mi-am programat un implant dentar dacă era Mercur retrograd.

Prietenei mele i-am spus că eu nu mi l-aș pune acum, că e riscul să-l mai pună o dată. După o săptămână i s-a rupt pivotul.

Atunci, i-am spus stomatologului să amânăm din cauza asta, iar ea, sigur, a fost de acord.”, a dezvăluit Neti Sandu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT