Life

Cum se înțeleg Ioana și Ilie Năstase după ce au fost la un pas de divorț: „Nu este ușor să fii soția lui”

Ioana Năstase a dezvăluit cum se înțelege cu Ilie Năstase după ce au fost la un pas de divorț. Bruneta a făcut declarații sincere și a recunoscut că titlul de soție nu este ușor.
21.04.2022 | 00:28
Cum se inteleg Ioana si Ilie Nastase dupa ce au fost la un pas de divort Nu este usor sa fii sotia lui
Cum se înțeleg Ioana și Ilie Năstase după ce au fost la un pas de divorț. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase a vorbit despre relația pe care o are cu Ilie Năstase, după împăcare. Partenera faimosului tenismen a declarat că este dificil să fie soția acestuia.

În ce relații mai sunt Ioana și Ilie Năstase. Soția fostului tenismen, declarații

Ioana Năstase a spus că relațiile dintre ea și soțul ei sunt ok, doar deocamdată, pentru că lucrurile se pot schimba foarte rapid între ei doi.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor făcute de aceasta pentru Antena Stars, nu este deloc ușor să fie soția lui Ilie Năstase, dar încearcă să se plieze pe dorințele sale, mai ales pentru că fostul tenismen are și o vârstă.

”Sunt okay, până când, nu știu, nu este ușor să fii soția lui Ilie, dar încerc să mă… cum să spun, mai ales că are și o vârstă, încerc să mă dau după el, să-l las să facă ce vrea el, ce-i place…”, a declarat Ioana Năstase pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Ce fac Ioana și Ilie Năstase de Paște

Ioana și Ilie Năstase vor petrece împreună sărbătorile de Paște, la fel cum făceau și în alți ani. Aceștia vor merge la mama Ioanei Năstase, unde se strânge toată familia.

De asemenea, soția fostului tenismen plănuiește să meargă și la biserică, unde va participa la toată slujba.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ilie și Ioana Năstase vor respecta și obiceiul cu apa de la ouăle de Paște cu care trebuie să se spele pe față, lucru de care se va ocupa mama ei.

Ioana Năstase a mai mărturisit pentru sursa citată și că a ținut două săptămâni de post.

„De Paște vom merge acasă la mama mea, unde am fost în fiecare an, unde ne așteaptă cu de toate, ne strângem cu toții în familie. Va fi un Paște în familie.

ADVERTISEMENT

Seara ne pune mama câte o căniță cu câteva oușoare și dimineață ne spălăm cu apa aceea pe față. Am ținut post, mă simt foarte bine”, a declarat Ioana Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags: