Life

Cum se înțeleg Nicoleta Nucă și Raluca Bădulescu după ce jurata de la Bravo, ai stil a desființat-o des

Nicoleta Nucă și Raluca Bădulescu de la Bravo, ai stil au ocazia acum să stea față în față, după ce cântăreața a fost desființată de jurată.
01.09.2021 | 17:30
Cum se inteleg Nicoleta Nuca si Raluca Badulescu dupa ce jurata de la Bravo ai stil a desfiintato des
Raluca Bădulescu o jurizează pe Nicoleta Nucă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă a fost criticată des de Raluca Bădulescu, jurată la Bravo, ai stil, înainte ca aceasta să accepte propunerea de a fi concurentă în cadrul concursului de modă de la Kanal D.

În cadrul rubricii de poliție a modei de la Teo Show, Raluca i-a adus critici Nicoletei aproape de fiecare dată când a fost rugată să îi comenteze ținutele de pe Instagram ori de la evenimentele publice.

ADVERTISEMENT

Mirare mare a fost pentru toți să afle că Nicoleta Nucă și-a luat inima în dinți și a acceptat provocarea de a fi jurizată fix de Raluca.

Nicoleta Nucă și Raluca Bădulescu, față în față la Bravo, ai stil

Nicoleta a povestit la Teo Show că nu îi poartă pică fashionistei. Vedeta a spus că de multe ori o amuzau comentariile pe care aceasta le făcea pe marginea ținutelor sale.

ADVERTISEMENT

Muziciana s-a scuzat spunând că nu s-a strofocat să prezinte ținute bine compuse în perioada pandemiei, mai ales că nu prea au fost evenimente. La Bravo, ai stil promite să scoată artileria grea la înaintare.

„Chiar râdeam despre treaba asta la filmări cu Raluca. Îmi zicea, sărmana de tine, am dat cu tine de toți pereții la fiecare rubrică. Cred că s-a nimerit cu pandemia, că eu nu m-am chinuit să fiu cu decolteu, cu picioarele la vedere”, a spus Nicoleta Nucă.

ADVERTISEMENT

„Voi ieși foarte mult din zona mea de confort”

Nicoleta și-a propus ca odată cu acest proiect de televiziune să învețe să se îmbrace mai bine. Își dorește să fie stylish. „Voi ieși foarte mult din zona mea de confort”, a mai zis artista.

Cântăreața a spus că acesta va fi primul sezon din toate în care fetele nu se vor certa. Cel puțin din partea ei nu va porni nicio discuție urâtă.

ADVERTISEMENT

Blondina nu neagă că vor exista discuții în contradictoriu, însă nu își dorește ca acestea să ducă într-o zonă neplăcută. Cele mai multe dintre acestea vrea să se bazeze strict pe haine.

Emisiunea Bravo, ai stil Celebrities revine de miercuri, 8 septembrie 2021, de la ora 22:30. 9 concurente celebre se vor duela în stiluri în fața celor trei jurați.

Sezonul acesta, din echipa emisiunii face parte un nou jurat. Tibi Clenci este cel care i-a luat locul lui Cătălin Botezatu, designerul fiind ocupat cu alte proiecte tot la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT