Life

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu cu noul jurat de la Bravo, ai stil. Ce au spus despre Alexandru Abagiu

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu cu noul jurat de la emisiunea Bravo, ai stil! Ce au spus aceștia despre Alexandru Abagiu.
05.04.2023 | 13:35
Cum se inteleg Raluca Badulescu si Maurice Munteanu cu noul jurat de la Bravo ai stil Ce au spus despre Alexandru Abagiu
Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu cu noul jurat de la Bravo, ai stil. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu cu noul jurat de la Bravo, ai stil, Alexandru Abagiu. Ce au declarat despre cunoscutul makeup artist.

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu cu noul jurat de la Bravo, ai stil

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, jurații care sunt în emisiune de la începutul acesteia, au vorbit despre noul lor coleg. Cei doi se cunosc cu Alexandru Abagiu de foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a spus că se cunoaște cu celebrul makeup artist de peste 20 de ani. Cei doi chiar au mai lucrat împreună la diferite coperte de reviste sau videoclipuri. Conform acestuia, el și noul jurat de la Bravo, ai stil au lucrat la enorm de multe proiecte.

“Pe Alex îl știu de foarte mulți ani, sunt peste 20 de ani de când noi doi ne cunoaștem. Am făcut enorm de multe proiecte împreună, foarte multe shooting-uri, foarte multe coperți pentru ELLE, foarte multe proiecte private, videoclipuri.

ADVERTISEMENT

Noi doi ne-am cunoscut la filmările pentru un videoclip, acum mai bine de 20 de ani”, a mărturisit Maurice Munteanu, la WOWnews.

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu noul jurat

La rândul său, și Raluca Bădulescu a avut numai cuvinte bune de spus despre Alexandru Abagiu. Aceștia sunt prieteni vechi, iar jurata de la Kanal D 2 are cele mai frumoase cuvinte de spus despre makeup artist, atât la nivel profesional cât și uman.

ADVERTISEMENT

“Eu sper ca oamenii să îl urmărească și să ne urmărească foarte atent pentru că este un tip surprinzător de cald, de mișto. Are un discurs fantastic și este ancorat în fashion de zeci de ani”, a explicat Raluca Bădulescu.

Și Ilinca Vandici a vorbit despre noul jurat de la Bravo ai stil. Prezentatoarea și Alexandru Abagiu se cunosc de mulți ani, dar nu au avut până acum ocazia de a lucra împreună.

ADVERTISEMENT

„El este un artist prin desăvârșire și atunci mi se pare că e de aici. Rolul i se potrivește mânușă, comentariile au fost savuroase, mi-au plăcut foarte mult, s-a integrat imediat”, a spus și Ilinca.

ADVERTISEMENT