Life

Cum se înțeleg Romică și Cătălin Țociu cu foștii concurenți de la America Express: “Am trăit momente foarte intense acolo”

Cum se înțeleg Romică și Cătălin Țociu cu foștii concurenți de la America Express. Cei doi au avut parte de tot felul de experiențe în competiție.
04.07.2024 | 00:05
Cum se inteleg Romica si Catalin Tociu cu fostii concurenti de la America Express Am trait momente foarte intense acolo
Romică și Cătălin Țociu, foști concurenți la America Express. Sursa foto: Antena 1, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au dezvăluit cum se înțeleg cu foștii concurenți de la America Express. Deși a fost o mare competiție pentru marele premiu, cei doi spun că nu au avut probleme cu niciun concurent.

Cum se înțeleg Romică și Cătălin Țociu cu foștii concurenți de la America Express

Romică Țociu și fiul său au mers împreună la America Express. Cei doi au au avut parte de o experiență unică, plină de diverse provocări în America de Sud, acolo unde s-a filmat competiția anul trecut.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu a fost ușor, participarea la reality show-ul de la Antena 1 i-a ajutat pe cei doi să devină mai apropiați. Astăzi a fost ziua de naștere a fiului comediantului, iar foștii concurenți ai emisiunii i-au transmis gânduri bune.

Cătălin Țociu a fost emoționat să vadă videoclipurile de la foștii concurenți de la America Express și spune că a păstrat legătura cu aceștia după încheierea filmărilor.

ADVERTISEMENT

“Am trăit momente foarte intense acolo alături de ei și ne-am format acolo ca o mică familie cu toții. Ținem legătura, da”, a declarat fiul lui Romică Țociu la Xtra Night Show.

Romică Țociu a spus că nu a avut răutăți la adresa nimănui, chiar dacă acestea pot apărea în cadrul unei competiții. Actorul s-a înțeles foarte bine cu toată lumea pe parcursul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Romică Țociu despre Alexia și Aris Eram

În plus, acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Alexiei și a lui Aris Eram, care au fost și ei concurenți în cadrul sezonului trecut. Mai mult, Cătălin Țociu s-a împrietenit cu fiul Andreei Esca.

“Ne-am mai întâlnit, foarte mișto gașca și tot castingul ăla a fost foarte reușit (…) E singura gașcă care a ținut aproape (…) Nu am avut răutăți.

ADVERTISEMENT

Păi cine să aibă răutăți cu mine? Da, competiția creează răutăți, dar toată gașca a fost cu bun simț și a fost mișto, fiecare și-a văzut de treabă. Până la urmă, cel mai bun să câștige (…)

Dacă nu mă durea piciorul, îi chinuiam până în finală. Aris și cu Alexia sunt doi copii extraordinari, competitivi, fenomenali. Aris s-a împrietenit cu Cătălin, au amândoi aceeași minte (n.r. râde)”, a spus și Romică Țociu în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit