Life

Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Cristi Borcea, după patru ani de mariaj: ”Chimia care este nu poate să fie contestată”

Valentina Pelinel a oferit detalii din căsnicia cu Cristi Borcea. Cum se înțeleg cei doi după patru ani de mariaj, în care au devenit părinții a trei copii.
02.11.2022 | 00:38
Cum se inteleg Valentina Pelinel si Cristi Borcea dupa patru ani de mariaj Chimia care este nu poate sa fie contestata
Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a oferit detalii din mariajul cu Cristi Borcea. Frumoasa blondină a spus cum se înțelege, după patru ani de căsnicie, cu fostul acționar al clubului Dinamo.

Valentina Pelinel, detalii din mariajul de patru ani cu Cristi Borcea. Cât de bine se înțeleg cei doi

Valentina Pelinel a precizat că ea și fostul patron se iubesc în continuare, la fel ca în prima zi, chiar dacă în viața lor au apărut copiii și diferite obstacole.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi încearcă mai mereu să-și facă timp unul pentru celălalt, chiar dacă responsabilitățile de zi cu zi îi copleșesc.

”Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună.

ADVERTISEMENT

Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: ‘Asta este, e chimie!’.(…) Este clar că este sufletul meu pereche!

E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău (….)”, a relatat Valentina Pelinel pentru ego.ro

ADVERTISEMENT

Totodată, Valentina Pelinel a subliniat că între ea și Cristi Borcea există nu doar iubire, ci și respect și mândria că s-au ales unul pe altul. Blondina crede că chimia care s-a creat nu poate fi contestată.

” (…) Cred că noi ne-am dovedit unul celuilalt că ne respectăm și ne iubim, nu avem de ce să ne îngrijorăm în privința asta. Este sigur pe el și este mândru că m-a ales și eu că l-am ales pe el. Așa a fost să fie, chimia care este nu poate să fie contestată”, a mai detaliat soția lui Cristi Borcea pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt părinții a trei copii

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018. Împreună au trei copii, un băiat și două fetițe. Pe lângă aceștia, fostul acționar al clubului Dinamo mai are alți șase copii, din celelalte căsătorii.

ADVERTISEMENT