Life

Cum se înțelege Alin Ionescu cu fosta soție, Cristina Spătar: ”Nu putem avea o relație normală”. Război în instanță după despărțirea scandaloasă

Alin Ionescu și fosta sa soție, cântăreața Cristina Spătar, par să aibă o relație cât se poate de dificilă și la șase ani de la divorțul lor în ciuda faptului că au doi copii împreună.
13.08.2022 | 09:35
Cum se intelege Alin Ionescu cu fosta sotie Cristina Spatar Nu putem avea o relatie normala Razboi in instanta dupa despartirea scandaloasa
După divorț, Cristina Spătar și Alin IOnescu au o relație dificilă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar și Alin Ionescu au împreună doi copii, pe Albert și pe Aida, dar cei doi nu se înțeleg deloc de la dificilul divorț care a avut loc acum șase ani. Relația lor este atât de tensionată încât, regulat, se văd în fața judecătorilor, Cristina Spătar solicitând un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, iar el reducerea pensiei alimentare.

Care este relația dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu, la 6 ani de la despărțire

Acum câteva luni, Cristina Spătar solicita un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, Alin Ionescu. Inițial, ordinul de protecție a fost dat pentru o perioadă de două luni, dar, odată contestat de bărbat, a fost redus la o lună, instanța reducând perioada de valabilitate a deciziei.

ADVERTISEMENT

”Ordinul a fost demult, a trecut, instanța l-a dat pentru două luni, iar eu l-am contestat după prima lună. Pentru mine e subiect închis…”, ne-a spus Alin Ionescu, omul de afaceri care a divorțat de Cristina Spătar. E adevărat, recunoaște el, situația l-a deranjat teribil.

“Nu putem avea o relație normală pentru copii și asta e marea problemă”

”Nu prea vreau să comentez nebuniile astea (cu privire la ordinul de protecție cerut de Cristina Spătar împotriva lui, n. red.). Nu putem avea o relație normală, pentru copii, și asta e marea problemă”, a mai precizat, pentru FANATIK, Alin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Din fericire, odată cu momentul în care a expirat termenul pentru care a fost emis ordinul de protecție, bărbatul a putut să își petreacă timpul și cu cei doi copii pe care îi are cu artista, Albert (13 ani) și Aida (10 ani), în casa pe care o deține în Crevedia.

Copiii făcuți cu artista se înțeleg perfect cu fiul din a doua căsătorie

După ce a divorțat de Cristina Spătar, Alin Ionescu și-a refăcut viața în compania Larisei, o tânără care, la un moment dat, era poreclită ”Regina Instagramului”, dar care, acum, a devenit o prezență mult mai discretă în showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT
Larisa sotie Alin Ionescu
Larisa, soția lui Alin Ionescu / Foto: Instagram

Căsătoriți în vara anului 2019, cei doi au împreună un băiețel de aproape trei anișori, pe Carol Ayan. Micuțul, susține Alin Ionescu, are o relație cât se poate de bună cu frații pe care îi are din căsătoria afaceristului cu artista Cristina Spătar. Culmea, în curând, cei trei copii vor locui, cu toții, în Crevedia, Cristina Spătar anunțând că își cumpără o locuință în localitatea în care, ani la rândul, a locuit cu Alin Ionescu.

”Copiii (Albert și Aida, n. red.) au fost la mine și în weekend. Fetița îl vede pe cel mic drept jucăria ei, iar cel mare se înțelege bine cu el. E o relație foarte bună între ei, chiar dacă este o diferență mare de vârstă între frați.

ADVERTISEMENT

Oricum, cei mari sunt într-o perioadă mai delicată, au alte preocupări, avem discuții cu privire la învățat, la școală, ei s-ar juca toată ziua, școala ar lăsa-o pentru mai târziu”, a mărturisit, pentru FANATIK, Alin Ionescu.

Chiar dacă relația dintre cei trei copii pe care îi are este una bună, Alin Ionescu mărturisește că nu își dorește și un al patrulea moștenitor. ”Deocamdată nu ne mai dorim un copil…”, ne-a precizat fostul soț al Cristinei Spătar.

Alin Ionescu vrea reducerea pensiei alimentare

Acuzat în repetate rânduri de Cristina Spătar că nu și-ar achita obligațiile financiare față de cei doi copii pe care îi au, Alin Ionescu a solicitat, la sfârșitul lunii iunie a acestui an, reducerea pensiei alimentare pe care trebuie să o plătească.

Alin Ionescu Proces
Alin Ionescu a cerut reducerea pensiei alimentare pe care o plătește copiilor pe care îi are cu artista Cristina Spătar / Foto: captură portal.just.ro

Mai exact, Alin Ionescu, ca reclamant, a chemat-o în fața instanței la Judecătoria Sectorului 1 pe Cristina Spătar pentru reducerea pensiei alimentare, procesul urmând să se judece după vacanța magistraților, termenul nefiind însă stabilit încă.

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat, în 2016, la notar, cei doi luând decizia, la acea vreme, ca despărțirea lor să fie oficializată în urma unor negocieri duse între ei. Conform înțelegerii pe care au avut-o, cei doi copii ai lor au rămas alături de cântăreață, custodia să fie comună. iar Alin Ionescu și Cristina Spătar au stabilit împreună, la acea vreme, cuantumul pensiei alimentare.

ADVERTISEMENT