Life

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu fostul soț. Are două fete alături de Tibi Dumitrescu

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu fostul soț. Impresara și Tiberiu Dumitrescu au fost împreună aproape un deceniu și din relația lor s-au născut două fiice.
24.06.2022 | 07:06
Cum se intelege Anamaria Prodan cu fostul sot Are doua fete alaturi de Tibi Dumitrescu
Anamaria și fostul soț, la nunta lor din SUA. Cum se înțeleg acum. Foto: spynews
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a făcut declarații despre relația cu fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Conform impresarei, ei se înțeleg foarte bine.

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu fostul soț

Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu au fost căsătoriți vreme de nouă ani, dar apoi au divorțat. Cei doi au împreună două fete, pe Sarah și Rebecca Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, după divorțul Anamariei Prodan, cei doi trebuiau să rămână prieteni pentru a putea să își crească fetele împreună.

Despre fostul ei soț, Anamaria Prodan mărturisea că este cel mai bun prieten al familiei și a avut numai cuvinte bune de spus și despre actuala soție a lui Tiberiu Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Fostul baschetbalist s-a recăsătorit cu Irina, iar Anamaria Prodan declara că își petrece toate sărbătorile alături de fostul soț și partenera lui de viață.

„Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru.

ADVERTISEMENT

Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună”, spunea Anamaria Prodan, conform Unica.

Anamaria Prodan îl compara pe Reghe cu Tibi Dumitrescu

La acea vreme, când făcea declarații despre relația minunată pe care o are cu fostul său soț, Anamaria Prodan era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Mai mult, chiar îi compara pe cei doi bărbați din viața ei, spunând că ambii sunt oameni iubitori și familiști.

Despre motivul pentru care s-a terminat relația ei cu Tibi Dumitrescu, faimoasa impresară spunea că s-a pierdut din cauza meseriilor pe care le au.

„Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații.

El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, declara Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT