Life

Cum se înțelege Andra cu mama lui Cătălin Măruță. Ce relație există, de fapt, între cele două

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de mai bine de 14 ani. Mulți se întreabă însă cum se înțeleg cei doi cu socrii.
24.03.2023 | 16:12
Cum se intelege Andra cu mama lui Catalin Maruta Ce relatie exista de fapt intre cele doua
Cum se înțelege Andra cu mama lui Cătălin Măruță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ca să nu mai vorbim și despre cei doi copii superbi pe care cuplul îi are împreună.

Andra, despre relația dintre ea și mama lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au un băiețel, pe nume David, dar și o fetiță. Este vorba despre Eva Măruță, care deja are nenumărați admiratori în mediul online. Mezina familiei este extrem de amuzantă și tocmai din acest motiv părinții ei nu ratează vreo ocazie în care să o filmeze. 

ADVERTISEMENT

Dincolo de viața în patru însă, multă lume s-a întrebat ce relație există între Andra și părinții lui Cătălin Măruță. Artista a oferit un interviu recent în care a vorbit despre cum se înțelege cu mama prezentatorului tv. De asemenea, ea a mai spus și cât de importanți sunt părinții celor doi pentru ea.

Artista susține că îi consideră pe socrii săi părinți. Iar asta se întâmplă încă de când ea și Cătălin Măruță s-au căsătorit. Între ambele părți există o relație bazată pe respect, iar Andra și-ar dori ca aceștia să fie extrem de apropiați și de nepoții lor.

ADVERTISEMENT

”Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor.”, a mărturisit vedeta, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Cum au reacționat părinții celor doi când au aflat despre nuntă

În ceea ce privește modul în care părinții celor doi au reacționat atunci când au aflat de nuntă, Andra spune că din nou a fost vorba de respect. La acea vreme, atât ea cât și soțul ei și-au anunțat familiile că s-au îndrăgostit și că urmează să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

De asemenea, niciunul dintre ei nu s-a opus unei astfel de decizii. Din contră, spune artista, aceștia au venit cu sfaturi pentru a-i ajuta. Iar acest ajutor s-a resimțit cel mai mult atunci când cei doi au devenit părinți pentru prima și a doua oară.

Andra a mai adăugat că între ea și soacra ei nu au existat niciodată certuri. În același timp, întreaga familie crede în valori și de asemenea oferă ajutor reciproc, la nevoie, a mai completat aceasta. ”Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute.

ADVERTISEMENT

Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții”, a mai spus Andra, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT