Life

Cum se înțelege Andreea Bălan cu sora iubitului ei. Sonia Argint: ”Când ne întâlnim râdem cu lacrimi”

Sonia Argint, sora iubitului Andreei Bălan, a vorbit despre relația pe care o are cu artista.
14.07.2021 | 12:52
Cum se intelege Andreea Balan cu sora iubitului ei Sonia Argint Cand ne intalnim radem cu lacrimi
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și-a găsit liniștea de mai bine de un an lângă Tiberiu Argint, după despărțirea de George Burcea. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar în ultima perioadă au fost în mai multe vacanțe.

Sora lui Tiberiu Argint, Sonia, a dat din casă și a vorbit despre relația pe care o are cu artista.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Andreea Bălan cu sora iubitului ei

Sora lui Tiberiu Argint, Sonia este prezentatoarea emisiunii “Vreau să fiu sănătos”, de la TVR 1. Aceasta a acceptat să vorbească pentru VIVA despre relația pe care o are cu fratele său, dar și cu iubita acestuia, Andreea Bălan.

Sonia Argint a dezvăluit faptul că au fost împreună într-o vacanță și se înțeleg foarte bine. O place foarte mult pe Andreea Bălan cu care se distrează de minune.

ADVERTISEMENT

“Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, a spus sora lui Tiberiu Argint, pentru VIVA.

Prezentatoarea a vorbit și despre fratele său.

“Eeee, relația mea cu Tibi a fost și este ca orice relație între frați. Ne iubim, dar ne mai și tachinăm. Dar chiar și din ipostaza de soră mai mare, ipostază de care nu am abuzat deloc, eu am învățat o grămadă de la el”, a mai spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu se gândește la căsătorie

Jurata de la Te Cunosc de Undeva și Tiberiu Argint au o relație de mai bine de un an. Prima dată s-au afișat împreună anul trecut la o petrecere în Vama Veche. Apoi au început să călătorească fiind plecați împreună în mai multe vacanțe.

Cântăreața nu a vrut să dea foarte multe amănunte spunând că își dorește să fie cât mai discretă în legătură cu viața ei privată. 

ADVERTISEMENT

“Nu îmi mai expun relația așa cum am făcut până acum. O să trăiesc pentru mine și mă voi lăsa surprinsă. Nu fac planuri pentru că mereu am făcut și mi-am dat seama că lucrurile nu funcționează așa”, declara Andreea Bălan cu ceva timp în urmă.

Cântăreața a declarat că se vede măritată din nou, dar nu într-un viitor apropiat.

ADVERTISEMENT