Life

Cum se înțelege Anna Lesko cu DJ Vinnie, la trei ani de la despărțire: “Ținem legătura strict în privința copilului”

Cum se înțelege Anna Lesko cu DJ Vinnie, tatăl fiului ei, Adam, la trei ani de la despărțire. Cei doi țin legătura, dar numai în privința copilului lor.
17.05.2022 | 17:44
Cum se intelege Anna Lesko cu DJ Vinnie la trei ani de la despartire Tinem legatura strict in privinta copilului
Cum se înțelege Anna Lesko cu DJ Vinnie, tatăl fiului lor, la trei ani de la despărțire. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, iar artista a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul partener. Cei doi au ținut legătura, dar discuțiile lor sunt strict despre copil, după cum a precizat vedeta în cadrul unui interviu.

Cum se înțelege Anna Lesko cu DJ Vinnie, la trei ani de la despărțire

Cântăreața a fost împreună cu DJ Vinnie timp de opt ani. Anunțul despărțirii a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi au împreună un băiețel.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei doi au păstrat legătura doar pentru fiul lor, în rest nu comunică. Adam (8 ani) se înțelege foarte bine cu tatăl lui, care este foarte implicat în creșterea și educația acestuia. Amândoi l-au asigurat pe băiatul lor că îl vor iubi mereu la fel de mult, indiferent ce ce s-ar întâmpla.

“Eu cu tatăl lui Adam ținem legătura strict în privința copilului. Cam atât, în rest nu ținem legătura. Tatăl lui este foarte implicat în creșterea și educația lui. Adam se înțelege foarte bine cu tatăl lui și totul este în armonie.

ADVERTISEMENT

I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu, dar îl iubim enorm și îl vom iubi mereu și vom face tot posibilul să îi fie bine.”, a declarat Anna Lesko pentr revista VIVA.

Anna Lesko a subliniat faptul că atitudinea pozitivă a mamei îl poate ajuta foarte mult pe copil atunci când părinții se despart. Fiul ei a trecut cu bine peste această despărțire. Comunicarea reprezintă un alt lucru important.

ADVERTISEMENT

“Adam este un copil care a luat într-un mod foarte sănătos situația cu despărțirea mea de tatăl lui, nu a suferit, nu a avut nicio decepție sau stări negative. Este foarte important ca, atunci când părinții se despart, atitudinea mamei să fie pozitivă.

Dacă el te vede energică și veselă, nu suferă. El vede că totul este perfect în viața ta, el te vede în armonie. El trebuie să aibă parte de dragoste permanent. Dialogul cu el trebuie să fie unul inteligent. Nu trebuie să îl subestimezi fiindcă este copil.

ADVERTISEMENT

Copilul este responsabilitatea ta din clipa în care ai decis să îl aduci pe lume. De multe ori, părinții se comportă urât cu copiii, dându-le de înțeles că din cauza lor ei nu își pot reface viața. Doamne ferește!”, a mai spus Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

“Copilul este prioritatea ta”

În cadrul aceluiași interviu, Anna Lesko a mai spus că un copil reprezintă o prioritate pentru orice părinte. În același timp, artista este de părere că, deși o mamă este nevoită să țină cont de copil atunci când își face planuri, nu trebuie să uite de ea.

Totodată, părinții își pot reface viața, iar copilul trebuie să primească atenție și dragoste, a mai spus cântăreața.

“Copilul este prioritatea ta, tu îți aranjezi lucrurile în viață în funcție de programul pe care îl ai cu copilul tău, practic gravitezi în jurul lui, totodată nu trebuie să uiți de tine, trebuie să ai curajul să îți recapeți viața personală, incluzându-l pe noul partener într-un mod sănătos în familia voastră.

Copilul trebuie să vadă frumusețea din mama lui. El nu a greșit cu nimic pentru că nu a mers relația dintre părinți. El trebuie să primească atenția cuvenită și dragoste.”, a adăugat îndrăgita artistă.