Life

Cum se înțelege Aurel Păureanu cu femeia pentru care fiul său se mută în America: „Nu o consider noră”

Alexandru, fiul Corneliei Catanga, urmează să se însoare, iar Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu viitoarea noră, despre care spune că le-a fost cel mai mare sprijin după moartea artistei.
23.05.2022 | 12:29
Cum se intelege Aurel Paureanu cu femeia pentru care fiul sau se muta in America Nu o consider nora
Aurel Pădureanu a spus cum se înțelege cu viitoarea lui noră. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a făcut noi dezvăluiri despre femeia cu care se va căsători Alexandru, fiul său și al Corneliei Catanga. I-a mulțumit acesteia pentru sprijinul oferit după moartea regretatei cântărețe.

Cum se înțelege Aurel Pădureanu cu viitoarea sa noră. Fiul lui se va muta în America

Alexandru, băiatul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, se va căsători curând în Statele Unite ale Americii. Viitoarea lui soție are cetățenie americană, însă a venit în România după moartea Corneliei Catanga pentru a-l sprijini.

ADVERTISEMENT

Invitat la Antena Stars, Aurel Pădureanu a mărturisit că Alina, viitoarea sa noră, a fost în permanență alături de familia lor.

„Alina a fost baza noastră de când a murit Cornelia, de un an și trei luni, ea este lângă noi în permanență. Eu o consider ca și copilul meu, nu ca și nora mea”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul a mărturisit că, după nuntă, va rămâne și el o perioadă să locuiască alături de fiul său. Consideră că Alexandru are nevoie de el și nu îl poate lăsa singur.

„Alexandru trebuie să plece. Ea este cetățean american, s-a născut la New York. Trebuie să mă duc lângă el, să-i dau avântul ăla. Dacă nu mă vede că sunt lângă el, nu…

ADVERTISEMENT

Dar așa, o să fiu o perioadă. O să-mi facă și mie bine. Să zic… 5-6 luni de zile. El o să stea un an, un an și jumătate, apoi o se întoarcă și el. Nu o să stea definitiv pentru că e greu”, a spus Aurel Pădureanu.

„Tot singur mă simt”

Aurel Pădureanu suferă că, după decesul regretatei soliste, prietenii și rudele l-au uitat, motiv pentru care se simte singur. El a adus în discuție și faptul că nu a fost invitat la nunta lui Nicole Cherry, care este nepoata sa. Totuși, i-a urat toate cele bune și a afirmat că părinții sunt cei de la care pornesc răutățile.

ADVERTISEMENT

„O să-mi fie foarte greu. Cu toate că sunt ei lângă mine și familia mea și copiii mei cei mari, tot singur mă simt.

De când a murit Cornelia, nicio prietenă de a ei, nicio artistă, nu mi-a dat un telefon să mă întrebe ce fac. Niciodată să nu ignori lacrimile unui om”, a susținut Aurel Pădureanu.

 

ADVERTISEMENT