Life

Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul său, Tudor: ”Intru în panică dacă nu știu lucruri despre el”

Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul său, Tudor. Îndrăgita actrița a oferit detalii neștiute despre relația pe care o are în prezent cu unicul ei copil.
15.08.2022 | 17:16
Cum se intelege Carmen Tanase cu fiul sau Tudor Intru in panica daca nu stiu lucruri despre el
Ce a spus Carmen Tănase despre fiul ei. Sursa foto: facebook/Happy Channel
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a vorbit despre fiul ei, Tudor. Actrița a spus cum se înțelege cu tânărul în vârstă de 33 de ani, care o bună perioadă a locuit în Olanda.

Carmen Tănase, detalii neștiute despre fiul ei, Tudor: ”E cumva părintele meu și trebuie să ascult de el”

Carmen Tănase are doar cuvinte de laudă despre unicul său copil, care s-a stabilit cu ea și bunica lui, în casa pe care actrița a cumpărat-o la țară, în pandemie.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase îl descrie pe Tudor ca pe un fiu responsabil, care se interesează tot timpul de starea mamei sale și chiar îi atrage atenția când i se pare că nu procedează tocmai bine.

Uneori, mai sunt momente când cei doi ”se ciocnesc”, dar Tudor mai are o casă în București unde se retrage pentru a se liniști, mai glumește actrița Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

”N-a fost ușor, pentru că și el este foarte voluntar și foarte hotărât, e o zodie cu coarne, cum sunt și eu, și ne-am intersectat coarnele de câteva ori, fiindcă și el, ca și mine, vrea să fie așa cum vrea el, iar eu vreau să fie așa cum vreau eu.

Și sigur că ne-am ciocnit, dar el stă separat, chiar și aici stă sus, la etaj, unde are și intrare separată. Dar mai coboară pe-aici și-mi face observație, ceea ce mă scoate din sărite. Că nu fac niște lucruri cum trebuie, că știe el mai bine…

ADVERTISEMENT

Oul știe mai bine decât găina! Și ne mai ciocnim, dar din cauza asta e foarte bine că a păstrat căsuța aia de la București, unde se poate duce ca să nu iasă război total”, a declarat Carmen Tănase pentru revista Viva!

De asemenea, Carmen Tănase a mai dezvăluit că este o mamă grijulie, care intră imediat în panică atunci când nu știe lucruri despre Tudor.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase

Dincolo de momentele în care își face griji, actrița recunoaște că ea acum este ca un copil pentru fiul său. Totodată, a mai mărturisit că Tudor se ocupă de pictură de când a revenit în România. În Olanda, tânărul a fost regizor, dar a descoperit că nici acolo lucrurile nu sunt prea roz.

Tudor este fiul lui Carmen Tănase din căsătoria cu criticul de teatru, Victor Parhon. Acesta a murit în 2000, din cauza cancerului, iar de atunci actrița nu și-a mai refăcut viața.

ADVERTISEMENT