Life

Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta lui soție, la un an de la divorț: ”Tot ceea ce facem este să protejăm copiii”

Cornel Ilie, membrul trupei ”Vunk”, a dezvăluit cum se înțelege cu fosta lui soție la un an de la divorț.
16.10.2021 | 15:09
Cum se intelege Cornel Ilie cu fosta lui sotie la un an de la divort Tot ceea ce facem este sa protejam copiii
Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta lui soție. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, renumitul artist Cornel Ilie divorța de soția lui, Eliza, alături de care are doi copii. Cinci ani au stat împreună, dar iată că în cele din urmă lucrurile nu au mai funcționat între ei.

Cornel Ilie a mărturist în cadrul unui podcast faptul că încă păstrează legătura cu mama copiilor săi, mai ales de dragul acestora: Zara (6 ani) și Cezar (2 ani).

ADVERTISEMENT

Cornel Ilie: ”Există dragoste și după divorț, și după iubire”

De altfel, Cornel Ilie a dezvăluit și că s-a confruntat în ultimele luni cu un episod negru în viața sa: moartea tatălui. Chiar dacă s-a despărțit de Eliza, cântărețul nu încurajează și alți oameni să facă acest lucru. De altfel, spune că are o relație foarte bună cu fosta sa parteneră.

Cornel Ilie si fosta lui sotie, Eliza. Sursa foto: OK!Magazine

 

”L-am pierdut și pe tata. Am fost pus în fața unor momente care au venit să vindece ceva în mine, nu să mă distrugă. Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar.

ADVERTISEMENT

Toată povestea nu stătea în conceptul de a fi căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în cuplu. Am declarat divorțul nostru cu multă prietenie, pentru a da speranțe și altora că se poate face și așa, nu doar cu exemple negative.

Nu încurajez oamenii să se despartă, dar unii nu o fac de teamă să nu spună lumea ceva. Eu am pus în primul plan copiii. Tot ceea ce facem este să protejăm copiii. Și cred că scoatem cel mai bun lucru din asta”, a relatat Cornel Ilie în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Cum face față pandemiei Cornel Ilie

Este bine știut faptul că mulți artiști au fost afectați de pandemie. Cornel Ilie nu a fost ocolit, dar chiar dacă îi lipsesc concertele ca-n vremurile bune, solistul uită de supărări datorită copiilor lui și învață să se bucure de ceea ce are în jur.

”Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Am avut norocul că am stat la curte și m-am putut plimba în picioarele goale. Sau luam un copac în brațe.

ADVERTISEMENT

Noaptea, vorbeam cu stelele, ziua, cu norii. Știu că sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiune a mea. Da, există dragoste de oameni după iubire, după ce iubirea nu mai există între ei.

Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea.

Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înțeleg așa ceva”, a mai  declarat Cornel Ilie.

Are Cornel Ilie o nouă relație?

Nu se știe dacă solistul și-a găsit o altă parteneră. S-a zvonit, la un moment dat, că ar fi împreună cu Lidia Buble, dar ambii cântăreți au negat. Despre prezent, Cornel Ilie a mai declarat:

”Dar tot timpul este loc de o persoană, dar nu o să vorbesc niciodată despre partea asta”, a mai spus Cornel Ilie.

ADVERTISEMENT