Life

Cum se înțelege Cristina Bâtlan cu ceilalți investitori de la Imperiul leilor: “Ne potrivim foarte bine”

Cristina Bâtlan a dezvăluit cum se înțelege cu ceilalți patru investitori de la Imperiul Leilor, Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu.
04.05.2022 | 21:45
Cum se intelege Cristina Batlan cu ceilalti investitori de la Imperiul leilor Ne potrivim foarte bine
Cristina Bâtlan, despre relația cu ceilalți investitori de la Imperiul leilor. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan, unul dintre cei cinci investitori de la Imperiul leilor, a vorbit despre relația de prietenie cu colegii din emisiune. Afacerista se înțelege foarte bine cu ceilalți lei și i-a cunoscut atunci când s-a alăturat acestui proiect.

Cum se înțelege Cristina Bâtlan cu ceilalți investitori de la Imperiul leilor

Fondatoarea celebrului brand de încălțăminte Musette a vorbit despre relația cu ceilalți lei de la Pro TV, pe care nu i-a cunoscut înainte de a începe filmările pentru emisiune.

ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan îi respectă pe colegii ei, cu care are o colaborare foarte bună pe platourile de filmare. Toți înțeleg afacerile și se potrivesc din punct de vedere etic, chiar dacă au afaceri în domenii diferite. În plus, niciunul dintre lei nu este avar.

Toți au venit la Imperiul leilor pentru a ajuta afacerile cu potențial să crească. Cristina Bâtlan spune că niciunul dintre ei nu caută succes în plan personal.

ADVERTISEMENT

“Pe lei i-am cunoscut la Imperiul Leilor, nu îi cunoșteam dinainte, nu îi cunoșteam nici măcar la modul că nu citisem niciodată ceva despre ei.

Îmi place să descopăr oameni și să las ca oamenii să se prezinte așa cum sunt ei, vreau să spun că îi stimez pe toți iar în colaborarea din platou se vede că suntem oameni care înțelegem business-ul și ne potrivim foarte bine unii cu alții, chiar dacă activăm în domenii diferite, pentru că ne potrivim ca etică și mi se pare că acesta este liantul dintre noi la Imperiul Leilor, că suntem etici, că nu suntem avari.

ADVERTISEMENT

Fiecare avem business-uri de succes și nu am venit la Imperiul leilor să căutăm succesul, ci să ajutăm alte afaceri să crească și să devină de succes, pentru că, până la urmă, toți suntem naționaliști și activăm în această piață și ne dorim ca afacerile din România să fie afaceri bune. ”, a declarat Cristina Bâtlan pentru click.ro.

Cum a intrat Cristina Bâtlan în afaceri

Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor încă de când avea doar 18 ani și muncește fără întrerupere de atunci. Faptul că mereu a avut un spirit de lider a ajutat-o foarte mult să aibă succes.

ADVERTISEMENT

“Am început de la 18 ani afacerile și am avut succes. Pot să spun foarte ușor că sunt un lider de felul meu și eram lider din școală de la cele mai fragede vârste și, probabil, asta m-a ajutat să am succes foarte ușor, dar vreau să vă spun că succesul nu l-am primit.

Pentru fiecare lucru am muncit și am muncit fără să obosesc!”, a mai declarat femeia de afaceri.

În primul sezon, Cristina Bâtlan a fost sceptică în privința rolului său de investitor la Imperiul leilor. Dacă atunci era convinsă că emisiunea o va încurca, acum și-a schimbat părerea, mai ales că antreprenorii vin cu idei de afaceri care i se potrivesc.

Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu, Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, și Dragoș Petrescu sunt investitorii din acest sezon.

ADVERTISEMENT