Life

Cum se înțelege fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. cu iubitul mamei sale: “Suntem foarte deschiși unii cu alții”

Cum se înțelege fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. cu iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit detalii despre relația celor doi.
21.07.2022 | 13:14
Cum se intelege fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr cu iubitul mamei sale Suntem foarte deschisi unii cu altii
Andreea Marin, despre relația dintre fiica ei și Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a dezvăluit detalii despre relația dintre fiica ei și Adrian Brâncoveanu. Cum se înțelege Violeta cu iubitul mamei sale?

Cum se înțelege fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. cu iubitul mamei sale

“Zâna Surprizelor” a vorbit despre relația pe care fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. o are cu Adrian Brâncoveanu, actualul iubit al vedetei.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin spune că toți sunt foarte deschiși unul față de celălalt și nu au secrete. Complicitatea care există între ei nu este dăunătoare pentru relația lor de familie.

“Suntem foarte deschiși unii cu alții, iar noi, maturii, nu ținem secrete unul față de altul, deci nu e cazul, deși ea poate mai încearcă.

ADVERTISEMENT

Da, ei se înțeleg foarte bine, asta nu înseamnă însă o complicitate prin care să ne ocolim reciproc, când îi convine unuia dintre noi.

Nu suntem adepții acestui mod de a acționa, nu credem în el decât atunci când punem la cale surprize frumoase pentru unul sau altul dintre noi.”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost întrebată dacă Violeta este mai apropiată de ea sau de Ștefan Bănică Jr.

Fosta prezentatoare a spus că ambii o iubesc la fel de mult și au pretenții și așteptări de la ea. Cu toate acestea, Andreea Marin a recunoscut că ea și Violeta mai au mici “secrete”, ca între fete.

Andreea Marin a mai spus că îi impune limite fiicei sale și ține foarte mult la bunul-simț. Vedeta încearcă să o educe pe Violeta cât de bine poate.

ADVERTISEMENT

Se căsătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, după cinci ani de relație?

Andreea Marin este împreună cu Adrian Brâncoveanu de cinci ani. Fanii vedetei se întreabă dacă cei doi vor ajunge să se căsătorească în viitorul apropiat.

Cei doi sunt foarte discreți în legătură cu povestea lor de dragoste și nu apar prea des împreună în public. Andreea Marin face rar declarații despre partenerul său.

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului cu care formează un cuplu de atâta timp și a vorbit despre subiectul căsătoriei.

Prezentatoarei nu-i place să detalieze în public acest lucru și spune că amândoi sunt alături unul de celălalt în momentele importante. Aceasta a mai spus că nu e nevoie ca ea și Adrian Brâncoveanu să se convingă reciproc de nimic.

“Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa. Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună.”, a explicat ea pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT