Life

Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu iubita sa, Daliana Răducan. Declarația i-a uimit pe toți

Ce relație este între fiica lui Răzvan Simion, Ianca, și actuala parteneră de viață, Daliana Răducan. Prezentatorul a explicat totul.
16.11.2022 | 16:30
Cum se intelege fiica lui Razvan Simion cu iubita sa Daliana Raducan Declaratia ia uimit pe toti
Ce relație este între fiica lui Răzvan Simion și Daliana Răducan. Prezentatorul a explicat totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se înțelege fata moderatorului de la Neatza cu iubita sa. Declarația i-a uimit pe toți, mai ales că cele două femei apar frecvent una în compania celeilalte. În plus, imaginile împreună nu sunt rare pe social media.

Ce relație este între fiica lui Răzvan Simion și Daliana Răducan. Prezentatorul a explicat totul

Răzvan Simion are o relație extraordinară cu Daliana Răducan, cu care se iubește după separarea de Lidia Buble. Vedeta de la Antena 1 este foarte deschis cu viața amoroasă și chiar a prezentat-o pe brunetă copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Ianca, fiica prezentatorului de la Neatza, este foarte apropiată de fostul arhitect de la Visuri la cheie. Cele două femei au o legătură specială care a depășit stadiul prieteniei, după cum a mărturisit colegul lui Dani Oțil.

În altă ordine de idei, vedeta a ținut să mai menționeze că este foarte fericit alături de Daliana Răducan și că nu va ezita să anunțe dacă va fi tată pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

„Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine.

Când vor fi lucruri de anunțat, vom anunța”, a spus Răzvan Simion într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, fericit alături de Daliana Răducan

Răzvan Simion radiază de fericire alături de Daliana Răducan, frumoasa brunetă care l-a cucerit de la prima vedere. Cei doi locuiesc împreună de ceva vreme și petrec foarte mult timp de calitate în doi sau cu prietenii.

Vacanțele peste hotare sunt importante pentru prezentatorul de la Antena 1 și iubita sa pentru că ambii adoră să exploreze și să cunoască locuri noi și interesante.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie vedeta și frumoasa brunetă au mers în Marrakech, Maroc, unde au sărbătorit ziua de naștere a matinalului. Moderatorul a împlinit 42 de ani într-un sejur de vis pe care nu-l va uita prea curând.

ADVERTISEMENT