Life

Cum se înțelege Florin Salam cu primul său nepot, Matthias. Dezvăluirile lui Betty Salam: “E o bucurie când se întâlnesc”

Cum se înțelege Florin Salam cu primul său nepot, Matthias. Betty Salam a făcut dezvăluiri despre legătura dintre cei doi.
03.10.2022 | 07:47
Cum se intelege Florin Salam cu primul sau nepot Matthias Dezvaluirile lui Betty Salam E o bucurie cand se intalnesc
Cum se înțelege Florin Salam cu primul său nepot, Matthias. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a vorbit despre legătura dintre tatăl ei cu primul său nepot, Matthias. Artista a sărbătorit recent ziua de naștere a fiului, dar și pe cea a îndrăgitului manelist.

Cum se înțelege Florin Salam cu primul său nepot, Matthias

Ziua de 1 octombrie este una specială în familia lui Florin Salam. Solistul a petrecut cu ocazia împlinirii vârstei de 43 de ani. În aceeași zi a fost sărbătorit și Matthias, fiul lui Betty, primul nepot al manelistului.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, cântăreața i-a făcut o urare fiului ei, care a împlinit 4 ani, dar și tatălui.

“La mulți ani, tatăl meu! La mulți ani, copilul meu! Unul face 4 ani, altul, 43 de ani. Sunteți sufletul și fericirea mea! Am să vă iubesc cât voi trăi!”, a scris Betty pe 1 octombrie.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Betty a vorbit despre relația pe care Florin Salam o are cu nepotul său. Cei doi sunt foarte apropiați și au o legătură foarte strânsă, iar Matthias seamănă foarte mult cu bunicul său.

Mai mult, cei doi cântă împreună, iar Matthias este cel care are inițiativa.

“Matthias s-a născut chiar în aceeași zi cu tata. Nu am avut o naștere programată, ci așa a fost să fie. Și seamănă foarte mult cu el. E o bucurie când se întâlnesc, de nedescris.

ADVERTISEMENT

Deseori mi se pare că și cântă împreună. Ba chiar aș putea jura că Matthias e cel care dă tonul, că încearcă să-l învețe pe tata să cânte.”, a declarat Betty Salam pentru playtech.ro.

Betty urare Florin Salam și Matthias
Betty, urare pentru Florin Salam și pentru fiul ei, Matthias. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Betty Salam despre Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

Betty Salam a dezvăluit ce nu îi place la Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, Cântăreața a fost invitată recent în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, la provocarea sosurilor picante.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost provocată să menționeze trei defecte ale soției tatălui său. Artista a spus că sunt lucruri pe care i le spune și în particular Roxanei Dobre, așa că nu ar fi o surpriză pentru aceasta din urmă.

“Roxana se supără fără să trebuiască să se supere. E nerăbdătoare și prea sufletistă.”, a declarat Betty în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Betty consideră că a fi sufletist poate fi, uneori, un defect.

ADVERTISEMENT