Life

Cum se înțelege Geta Sterp cu familia lui Sebastian. Tânăra a dat cărțile pe față despre familia soțului

În ce relații este Geta Sterp cu părinții lui Sebastian. Tânăra a vorbit deschis despre viața de familie, după ce s-a mutat de acasă.
21.10.2022 | 16:37
Cum se intelege Geta Sterp cu familia lui Sebastian Tanara a dat cartile pe fata despre familia sotului
În ce relații este Geta Sterp cu părinții lui Sebastian. Tânăra a vorbit deschis despre viața de familie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se înțelege cea mai mică soră a lui Culiță Sterp cu familia partenerului de viață, cu care s-a căsătorit la începutul lunii octombrie. Tânăra a dat cărțile pe față despre părinții soțului cu care locuiește în momentul de față.

În ce relații este Geta Sterp cu părinții lui Sebastian. Tânăra a vorbit deschis despre viața de familie

Geta Sterp și iubitul ei Sebastian locuiesc sub același acoperiș de când și-au unit destinele, însă nu sunt singuri, ci cu familia bărbatului. Sora sa a vrut să știe în ce relații este cu socrii săi și cum se comportă cu ea.

ADVERTISEMENT

Recent, cele două femei au avut o discuție în care au vorbit despre viața de cuplu, dar și despre relația pe care o au cu părinții partenerilor de viață. Cu această ocazie Ileana Sterp a vrut să cunoască câteva curiozități.

„Pe tine nu te sună soacră-ta? Nu-ți spune: «Hai, mișcă-te odată?»”, a vrut să știe Ileana Sterp, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Sora mai mică a lui Culiță Sterp a sublinat că are o relație extraordinară cu socrii săi și în plus, își vizitează foarte des mama. Tânăra nu locuiește foarte departe de locuința din satul natal, la fel și sora sa.

Ileana Sterp: ”Ideea asta te liniștește”

„Momentan, nu face de-astea. Sunt foarte ok. Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socrii. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia?

ADVERTISEMENT

Toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și cum am plecat la sute de kilometri”, a răspuns tânăra.

Declarația a fost pe placul Ilenei Sterp, care a subliniat că se bucură că nu locuiește foarte departe de casa mamei sale. Distanța dintre ele nu este deloc o problemă.

ADVERTISEMENT

„Ești foarte aproape de casă, până și ideea asta te liniștește. Ne-a ajutat Domnul, că nici eu nu m-am măritat departe, suntem destul de aproape. Ce ne făceam dacă eram la sute de kilometri?!”, a încheiat sora mai mare a lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT