Life

Cum se înţelege Gina Pistol cu soacra. Mama lui Smiley, declarație directă: „O iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi”

Ce relație are Gina Pistol cu soacra sa. Mama lui Smiley nu a lipsit de la nunta fiului său, dar ce părere are despre noră?
30.05.2023 | 19:53
Cum se intelege Gina Pistol cu soacra Mama lui Smiley declaratie directa O iubesc asa cum este nu traieste cu noi
Mama lui Smiley a spus ce relație are cu Gina Pistol. Sursa Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg Gina Pistol și soacra. Ioana Maria, care nu a lipsit de la nunta lui Smiley și care îi ajută deseori cu micuța Josephine, a spus ce părere are despre nora ei. Femeia nu s-a ferit să spună adevărul.

Ce relație are Gina Pistol cu soacra sa

Gina Pistol nu i-a avut pe părinții săi aproape în copilărie, mama era ocupată, iar tatăl nu a mai căutat-o după divorț. Acum, însă, și-a făcut propria familie. În weekend s-a căsătorit cu Smiley și a devenit, oficial, doamna Maria. 

ADVERTISEMENT

Iar părinții artistului au primit-o cu brațele deschise. Mama artistului are o părere foarte bună despre Gina Pistol și o iubește ca și cum ar fi fiica sa. În plus, uneori, ea o mai ajută și cu Josephine, mai ales atunci când fosta vedetă Antena 1 și Smiley sunt plecați în vacanță.

Soacra a făcut dezvăluit că nu are de unde să știe cât de harnică este Gina Pistol, având în vedere că nu locuiesc în aceeași casă. Însă nici nu are nevoie, pentru că, oricum ar sta lucrurile, ține la ea la fel de mult.

ADVERTISEMENT

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică.

(…) Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley, despre Gina Pistol, conform unica.ro. 

ADVERTISEMENT

Ce sfaturi a avut mama lui Smiley pentru proaspeții căsătoriți

Mama artistului a declarat în interviul acordat pentru emisiunea La Măruță, că a așteptat mult timp ca fiul său și Gina Pistol să facă nunta. Cei doi au relație de aproximativ șapte ani, dar femeia voia ca totul să fie ca la carte.

Acum are toate motivele de bucurie și le-a oferit câteva sfaturi proaspeților căsătoriți. „Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a transmis ea pentru Gina Pistol și Smiley.

ADVERTISEMENT

„Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA. (…) Eu le doresc sănătate, fericire, iubire, înțelegere și respect reciproc”, a adăugat și tatăl artistului, vizibil emoționant.

ADVERTISEMENT