Life

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fostul soț, Alexandru Papadopol: ”Întotdeauna există loc de toate”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu 3 ani, dar în ce relații sunt în momentul de față datorită faptului că au împreună un copil?
07.07.2022 | 12:59
Cum se intelege Ioana Ginghina cu fostul sot Alexandru Papadopol Intotdeauna exista loc de toate
În ce relații sunt Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după divorț: ”A fost nevoie de timp”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița a spus cum se înțelege cu fostul soț, cu care comunică foarte mult prin prisma faptului că au o fetiță. Frumoasa șatenă și fostul partener de viață păstrează o relație bună acum, după ce au făcut pace cu trecutul.

În ce relații sunt Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după divorț: ”A fost nevoie de timp”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la un an după ce au apărut primele zvonuri că actorul îi este infidel. Cei doi s-au separat în vara lui 2019, lucrurile fiind normale în momentul de față între ei.

ADVERTISEMENT

Nu s-au certat după despărțire, dovadă că au lăsat la o parte orgoliile pentru a-i fi bine fiicei lor, care vara aceasta va petrece vacanța împreună cu ambii părinții în aceeași țară, dar în perioade complet diferite.

„Acum știi cum e că nici nu știu la ce se referă împăcatul. Noi suntem niște oameni care ne înțelegem foarte bine. Și știam așa de la început pentru că noi am fost foarte buni prieteni. Ca foști soț și soție și era normal să rămână așa.

ADVERTISEMENT

Normal că a fost nevoie de un timp să vindece anumite lucruri, dar acum el este un bărbat important din viața mea, adică nu se pune problema. Își face programul în funcție de programul ei, în primul rând, în funcție de ce își dorește ea…. și încercăm.

Bineînțeles, acum dacă, de exemplu, el ar fi avut aceeași vacanță ca și cu mine în Grecia, probabil pentru că Ruxi mergea cu noi la Londra, mergea cu el în Grecia și nu mai luam noi Grecia.

ADVERTISEMENT

Dar pentru că  s-a nimerit să se poată să fie peste tot, atunci nu este nicio problemă. Întotdeauna există loc de toate”, a declarat actrița într-un interviu pentru ciao.ro.

Ioana Ginghină, relație specială cu fiica sa, Ruxandra

Ioana Ginghină și Ruxandra, fiica sa din mariajul cu Alexandru Papadopol, au o relație foarte frumoasă mamă – fiică. Actrița are mare încredere în adolescenta cu care petrece foarte mult timp la filme și cu care are multe lucruri în comun.

ADVERTISEMENT

„Noi avem o relație atât de frumoasă acum. Să știi că este extraordinar de important să îți dedici timpul copilului și se vede în adolescență!

Nu o să ai parte de adolescența aia de care se sperie toată lumea. Și acum avem o relație extraordinară”, a completat vedeta, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT