Life

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu Ramona Gabor. Adevărul despre relația dintre cele două

Irina Columbeanu trăiește deja de ani buni cu mama sa, Monica Gabor în America. Asta nu înseamnă însă că adolescenta de 15 ani a uitat și de restul membrilor familiei.
19.10.2022 | 16:07
Cum se intelege Irina Columbeanu cu Ramona Gabor Adevarul despre relatia dintre cele doua
Ce relație există între Ramona Gabor și Irina Columbeanu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a crescut. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are 15 ani și este deja extrem de responsabilă. Adolescenta a ales să se concentreze pe studii, drept urmare, în mediul online nu este chiar atât de activă.

Cum se înțeleg Ramona Gabor și Irina Columbeanu?

Deși este plecată de ani buni în America, Irina Columbeanu nu a uitat de unde a plecat și de asemenea nu a uitat nici de persoanele importante din viața sa.

ADVERTISEMENT

La cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare, în care este îmbrăcată într-o rochie elegantă, Irina Columbeanu a primit un comentariu din partea mătușii sale, Ramona Gabor.

Deși nu se văd chiar atât de des, în condițiile în care Ramona Gabor trăiește în Dubai, iar Irina Columbeanu în America, se pare că cele două au o relație cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT

”Iubirea mea”, este comentariul pe care i l-a lăsat Ramona Gabor nepoatei sale pe Instagram.

Să nu uităm că și Monica Gabor are o relație la fel de bună cu sora ei. Cele două au călătorit în această vară în România și păreau extrem de fericite. Au fost la saloane de înfrumusețare din București, la mai multe restaurante de lux, iar acestea au fost o mică parte din activităților.

Cum se înțeleg Monica Gabor și sora ei

De asemenea, în momentul în care au apărut zvonuri conform cărora Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr.Pink, aceasta a ales să plece în Dubai, la sora ei, petrecând timp de calitate.

ADVERTISEMENT

Și Ramona Gabor vine în America, însă nu chiar atât de des. Cu toate astea cele două surori continuă să aibă o relație cât se poate de apropiată. Drept dovadă, la un moment dat, Monica Gabor a postat o imagine în care o numea pe sora ei ”un puternic aliat”.

”Surorile mele, cei mai puternici aliați ai mei”, a notat Monica Gabor pe Instagram, în dreptul unei imagini.

ADVERTISEMENT