Life

Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu partenerul ei, Adrian Enache. Momentul care a marcat-o pe vedeta tv: ”Cred că iubirea se întreține”

Iuliana Marciuc formează un cuplu Adrian Enache de mai bine de 20 de ani, iar cei doi par că ar fi găsit secretul unei relații longevive.
21.11.2022 | 07:17
Cum se intelege Iuliana Marciuc cu partenerul ei Adrian Enache Momentul care a marcato pe vedeta tv Cred ca iubirea se intretine
Iuliana Marciuc și Adrian Enache au găsit secretul unei relații longevive. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc are 55 de ani și în ciuda greutăților prin care a trecut, încearcă să fie o femeie cât se pote de puternică.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de peste 20 de ani

Prezentatoarea tv are o relație cu Adrian Enache, alături de care are un copil, David. Cei doi nu s-au căsătorit nici până acum, însă asta nu este un impediment pentru fericirea lor.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre relația cu Adrian Enache, dar și despre momentul care i-a schimbat complet viața.

Iuliana Marciuc spune că în opinia ei, iubirea trebuie întreținută, indiferent de vârstă. De asemenea, timpul petrecut împreună, surprizele, dar și comunicarea sunt cheia.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că deși cei doi au un copil, au mereu grijă să petreacă și timp împreună de calitate, astfel încât să poată să iasă din rutină oricând își doresc și să mențină flacăra aprinsă.

”Cred că iubirea se întreține (…). Chiar dacă îl avem pe David și ne place să petrecem timp toți trei, noi ne facem întotdeauna timp să petrecem și împreună.

ADVERTISEMENT

Fie într-o mică excursie, fie la o cină, fie chiar și în timpul zilei la o plimbare în parc.

Lucruri din acestea care te scot din rutină și care te ajută permanent să ții flacăra aprinsă.”, a dezvăluit Iuliana Marciuc pentru Click.

Prezentatoarea tv a vorbit de asemenea și despre momentul cel mai dureros din viața ei. Aceasta și-a pierdut tatăl în urmă cu doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Omul de radio, Alecu Marciuc, a încetat din viață, însă Iuliana Marciuc preferă să își amintească doar lucrurile frumoase.

Iuliana Marciuc a ținut doliu doar o lună de zile

A ținut doliu doar o lună de zile și consideră că acest lucru merită ținut în suflet și nu neapărat în haine. Prezentatoarea tv nu și-a mai visat tatăl, însă știe că acesta a fost un om cât se pote de puternic.

Cei doi au avut o relație extrem de specială, iar Iuliana Marciuc a învățat și o lecție importantă de la Alecu Marciuc, pe care o va aplica mereu în viața ei.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o de la el a fost punctualitatea, în primul rând, profesionalismul și vorba este vorbă. Asta era expresia lui (…).

Puterea cuvântului cred că este foarte importantă și reprezintă pentru mine un adevărat legământ”, a mai spus Iuliana Marciuc, în interviul acordat pentru Click.

ADVERTISEMENT
Tags: