Life

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu fiica lui cea mare? Carmina, dezvăluiri în mediul online: „Nu o să mă opresc din a spune”

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a spus ce relație are în prezent cu tatăl său. În trecut, cei doi au avut o perioadă în care s-au văzut destul de rar, iar tânăra a suferit.
30.08.2022 | 11:16
Cum se intelege Liviu Varciu cu fiica lui cea mare Carmina dezvaluiri in mediul online Nu o sa ma opresc din a spune
Carmina a vorbit despre relația cu tatăl său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu este tatăl a trei copii. Anda Călin, actuala lui soție, i-a dăruit o fată și un băiat, iar din relația cu Ami Teiceanu are o fiică în vârstă de 20 de ani. În trecut, Carmina a dezvăluit că a suferit și că i-a simțit lipsa părintelului său, însă relația lor s-a îmbunătățit considerabil în prezent.

Cum se înțeleg Liviu Vârciu și fiica lui cea mare. Carmina a făcut dezvăluiri

Liviu Vârciu este un tată împlinit. Anda Călin, soția lui, i-a dăruit o fetiță și un băiețel, iar Carmina, copilul său și al lui Ami Teiceanu a împlinit 20 de ani și s-a transformat într-o tânără superbă.

ADVERTISEMENT

În trecut, distanța a făcut ca relația dintre artist și fiica lui să fie ceva mai rece. Ea locuind împreună cu mama sa la Arad, iar el la București.

Totuși, între timp lucrurile s-au așezat. Carmina este studentă la Facultatea de Jurnalism și o perioadă de timp a petrecut-o în casa tatălui său.

ADVERTISEMENT

Tânără a organizat o sesiune de răspunsuri și întrebări pe pagina sa de Instagram, iar fanii au fost curioși să afle care este acum situația.

Carmina a mărturisit că, așa cum a mai spus și cu alte ocazii, uneori simte că Liviu Vârciu îi este mai mult un frate mai mare. 

ADVERTISEMENT

„Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare. Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit”, a spus Carmina.

Cât de mult a afectat-o pe Carmina faptul că este fiica lui Liviu Vârciu?

Totodată, statutul de fiică de vedetă nu este unul ușor, iar pentru unii situația este greu de gestionat. Carmina a dezvăluit că nu a avut această problemă și că celebritatea nu a influențat-o niciodată.

ADVERTISEMENT

„Pe mine personal nu m-a schimbat și nici afectat în vreun fel, având în vedere că nu am ținut evidența acestui fapt mai niciodată și întotdeauna am vrut să fiu plăcută și apreciată pentru mine, nu pentru altceva”, a adăugat tânăra.

De altfel, Carmina a vorbit și despre mama ei, despre care a mărturisit că „este una dintre cele mai ambițioase și puternice femei” și i-a transmis public că o iubește.

ADVERTISEMENT