Life

Cum se înțelege Mihai Călin cu fiul său. Actorul din Adela a spus adevărul despre relația lor

Cum se înțelege Mihai Călin cu fiul său. Actorul din serialul „Adela” de la Antena 1 a spus adevărul despre relația lor.
25.08.2021 | 11:21
Cum se înțelege Mihai Călin cu fiul său. Actorul din Adela a spus adevărul despre relația lor. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Călin a vorbit despre cum se înțelege cu fiul său, Matei. Actorul din serialul „Adela” este forte discret atunci când vine vorba de viața personală.

Fiul îndrăgitului actor de la Antena 1 are 15 ani, o vârstă de care mulți părinți s-ar teme, din moment ce adolescența nu este o perioada ușoară. Mihai Călin nu crede acest lucru și este de părere că relația cu băiatul lui este una foarte bună.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Mihai Călin cu fiul său. Actorul din Adela a spus adevărul

Mihai Călin a vorbit despre cum se înțelege cu fiul său, Matei, în vârstă de 15 ani. Puțini știu că actorul din serialul „Adela” are un copil, și asta pentru că nu obișnuiește să posteze imagini cu familia lui în mediul online.

De altfel, actorul este destul de discret în ceea ce privește viața personală. Mihai Călin și Silvia sunt împreună de 17 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din România.

ADVERTISEMENT

Fiul lor adolescent, Matei, este rodul iubirii dintre ei, iar actorul se înțelege foarte bine cu el. Faptul că tânărul se află la vârsta adolescenței nu reprezintă o problemă pentru Mihai Călin. 

„E super! Să îl vezi cum creşte, cum devine bărbat, încet-încet independent, cum face mişto de tine sau te judecă un pic… Suntem pe cale să traversăm cu brio adolescența”, a declarat Mihai Călin pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Actorul are și un alint pentru fiul lui, „Mate”. Atunci când i se adresează tânărului cu „Matei”, lucrurile devin serioase.

„Nu, foarte rar se transformă ‘Mate’ în ‘Matei’. Simt că am autoritate asupra lui şi nu vreau să îmi facă pe plac el, renunțând la personalitatea lui.

ADVERTISEMENT

Mai ales în ultima perioadă, nu vreau să mă supăr sau să arăt că mă supăr, trebuie ca un adolescent să capete cât mai multă încredere din partea celorlalți”, a declarat actorul pentru sursa citată.

Întrebat ce sfaturi i-ar da fiului său, Mihai Călin a spus că sunt mai multe: „să aibă curaj, să fie corect şi să-i ajute pe alții.”

Actorul a spus că nu s-a schimbat de când este tată, ci doar a evoluat și este mai responsabil. Mihai Călin a declarat că înainte trăia de pe o zi pe alta, dar acum este mai atent în plan material.

ADVERTISEMENT
Tags: