Life

Cum se înțelege Petrică Nemeș de la Mireasa cu mama soacră. De ce surpriză a avut parte Ela

Petrică și Ela Nemeș de la Mireasa au început să se acomodeze cu viața în doi, la doar câteva luni de la căsătoria care a avut loc în direct, în emisiunea de la Antena 1.
17.03.2022 | 11:18
Cum se intelege Petrica Nemes de la Mireasa cu mama soacra De ce surpriza a avut parte Ela
Petrică și Ela Nemeș, foști câștigători ai emisiunii Mireasa de la Antena 1. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe perioada în care erau concurenți în show-ul Mireasa, Petrică și Ela au avut câteva ciondăneli. Părinții celor doi s-au poziționat de fiecare dată apărându-și copiii. Mama lui Petrică nu a fost foarte încântată de alegerea pe care acesta a făcut-o. Și mama Elei a fost reticentă o bună bucată de vreme în privința nunții lor.

Mama Elei, vizită surpriză la Baia Mare

Timpul a dovedit că învingătorii sezonului trecut de la Mireasa sunt făcuți unul pentru celălalt. Astfel că, ambele familii au revenit la sentimente mai bune față de cei doi. Mulți fani ai reality-show-ului de la Antenă s-au întrebat ce fel de relație există între Petrică și mama Elei. Despre legătura dintre Ela și mama lui Petrică se știe că este mult mai bună decât se așteptau chiar și ele două.

ADVERTISEMENT

Mama câștigătoarei Mireasa i-a făcut o surpriză fetei sale și a vizitat-o de curând în Maramureș, acolo unde s-au stabilit cei doi porumbei. Ela și Petrică au așteptat-o pe doamna Claudia în gara din Baia Mare, iar de cum a văzut-o, Petrică nu s-a oprit din a o complimenta pe soacra lui.

Petrică Nemeș de la Mireasa se înțelege foarte bine cu mama soacră

„Sunteți foarte frumoasă! Parcă sunteți sora ei, nu mama ei”, i-a spus Petrică doamnei Claudia în cel mai nou vlog postat pe Youtube, semn că se înțeleg de minune. Petrică a dus-o pe soacră în apartamentul în care locuiește cu Ela. Femeia s-a oferit din prima să îi ajute prin casă, mai ales că încă nu au toate lucrurile necesare. Celor doi le lipsesc câteva obiecte precum fierul de călcat.

ADVERTISEMENT

Mama Elei s-a bucurat foarte tare că i-a găsit pe cei doi însurăței așa cum i-a lăsat ultimă oară, adică extrem de fericiți, dar cel mai important, sănătoși. Ca mai toate clipurile pe care cei doi le postează pe Youtube, și cel al revederii cu doamna Claudia a strâns multe aprecieri. Filmulețul a fost vizionat de aproape 40.000 de persoane.

 

Tags: