Life

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin. Fiul lui Ștefan Bănică Jr a recunoscut ce relație are cu fosta prezentatoare TV

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., a dezvăluit care este relația pe care o are cu frații mai mici. Tânărul a vorbit inclusiv despre Andreea Marin.
20.06.2022 | 09:17
Cum se intelege Radu Stefan Banica cu Andreea Marin Fiul lui Stefan Banica Jr a recunoscut ce relatie are cu fosta prezentatoare TV
Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu sora sa, Violeta. Ce părere are despre Andreea Marin. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul actor a vorbit despre relația pe care o are cu sora sa, Violeta, precum și cu mama acesteia, Andreea Marin. Fostul concurent de la Antena 1 a dezvăluit cum se înțelege cu cele două și în ce relații sunt.

Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu sora sa, Violeta. Ce părere are despre Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică are numai cuvinte de laudă pentru sora sa cu care se înțelege foarte bine și cu care se întâlnește frecvent. În plus, fostul participant de la Te cunosc de undeva vorbește foarte frumos despre Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

„Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre.

O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Este foarte empatică, este foarte grijulie și este atentă la detalii. Este un exemplu foarte bun pentru Violeta”, a spus Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Radu Ștefan Bănică, aprecieri pentru Andreea Marin

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a primit foarte multe sfaturi de la Andreea Marin, fosta prezentatoare TV, care recent l-a invitat la Gala Atipic Beauty 2022. Fostul concurent al show-ului Te cunosc de undeva s-a declarat fericit că a făcut parte din eveniment.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Radu Ștefan Bănică are un respect foarte mare pentru fosta soție a celebrului său tată. Tânărul a observat profesionalismul de care a dat dovadă vedeta de-a lungul carierei sale.

„Andreea este foarte profesionistă, la fel ca și tatăl meu de altfel. Pot să spun că am avut norocul de modele influente și profesioniste”, a mai adăugat fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT