Sporturi

Cum se înțelege Simona Halep cu Thierry Van Cleemput, noul ei antrenor. VIDEO

14.02.2019 | 16:30
Cum se intelege Simona Halep cu Thierry Van Cleemput noul ei antrenor VIDEO

Simona Halep și Thierry Van Cleemput au început colaborarea, iar cei doi se înțeleg foarte bine. Antrenorul belgian a mers alături de numărul 2 WTA la turneul de la Doha, iar cei doi au fost surprinși în timpul unui antrenament susținut joi înaintea duelului cu Julia Goerges, partidă care ar urma să înceapă în jurul orei 17.30.

Simona Halep o întâlnește pe Julia Goerges în sferturile de finală de la Doha 2019, iar sportiva noastră s-a pregătit sub îndrumarea lui Thierry Van Cleemput. Se pare că Simona Halep se simte foarte bine în compania noului antrenor, iar relația lor a început să se consolideze. VEZI VIDEO AICI.

Simona Halep și Thierry Van Cleemput se înțeleg foarte bine

Simona Halep și antrenorul Thierry Van Cleemput

Săptămâna de Fed Cup mi-a dat foarte mare încredere şi o energie foarte bună. Acele meciuri mi-au dat încredere că sunt la nivel ridicat. Sunt bine cu spatele, nu am mai avut dureri deloc, fac exerciţii zilnic şi încerc să evit accidentările. Principalul obiectiv anul acesta e să nu am vreo accidentare. Sper să reuşesc şi să fiu sănătoasă la fiecare meci, a declarat Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep a decis să colaboreze cu Thierry Van Cleemput după ce sportiva noastră s-a despărțit de Darren Cahill. Conform unui anunț apărut în presa din Belgia, antrenorul va avea un salariu lunar în valoare de 17.000 de euro, adică va încasa puțin mai mult de 200.000 de euro pe an.

Pe parcursul carierei, Thierry Van Cleemput a colaborat cu Olivier Rochus (1993 – 1997), Steve Darcis (2011 – 2012) și David Goffin (2014 – ianuarie 2019), iar în perioada 2002 – 2005 a făcut parte din staff-ul Belgiei de Cupa Davis. Antrenorul belgian și-a început cariera în 1993, este căsătorit și are doi copii. Mai mult, noul tehnician are o afacere din vinuri în Belgia.

Simona Halep – Julia Goerges se vor duela în sferturile de finală de la Doha 2019, azi, în jurul orei 17.30.