Life

Cum se înțelegea Neti Sandu cu mama ei: “Am făcut tot ce am putut. Nu a fost relația perfectă”

Neti Sandu a dezvăluit cum se înțelegea cu mama ei. Astrologul de la Pro TV recunoaște că relația dintre ele nu era una perfectă.
25.11.2022 | 10:17
Cum se intelegea Neti Sandu cu mama ei Am facut tot ce am putut Nu a fost relatia perfecta
Neti Sandu a vorbit despre relația cu mama ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a vorbit despre relația cu mama ei, care nu a fost perfectă, însă recunoaște că amândouă au făcut tot ce au putut. Vedeta a făcut și alte dezvăluiri despre copilărie.

Neti Sandu, adevărul despre relația cu mama ei

Astrologul de la Pro TV recunoaște că nu a avut o relație perfectă cu femeia care i-a dat viață. Neti Sandu a suferit foarte mult după ce și-a pierdut mama, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă are regrete sau dacă sunt lucruri pe care nu a apucat să i le spună mamei sale, Neti Sandu a declarat că nu s-a gândit așa până acum.

Cu toate acestea, mama ei și-a îndeplinit “rolul” foarte bine, chiar dacă cele două nu s-au înțeles perfect.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am gândit așa, pentru că ea știa foarte bine care era rolul ei, iar eu știam ce am de făcut. Nu cred că se punea problema că se mai putea face ceva și nu s-a făcut.

Eu am făcut tot ce am putut în calitatea mea de copil, iar ea s-a depășit pe ea în a face totul. Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă perfectă.”, a explicat Neti Sandu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, vedeta de la Pro TV a vorbit și despre tatăl ei, care era un om foarte talentat. Astrologul susține că atât ea, cât și sora ei au moștenit toate calitățile de la tatăl lor.

Tatăl prezentatoarei era, în același timp, foarte emotiv și nu-și punea calitățile în valoare.

ADVERTISEMENT

“Tata era foarte talentat. Toate calitățile de la el le-am moștenit, și eu, și sora mea.

Era foarte emotiv, de aceea nu a putut să se manifeste, să-și pună în valoare calitățile, dar a fost un foarte bun transmițător.

De fiecare dată când fac câte ceva, îmi dau seama că de acolo am calitatea asta. Sigur că-i regăsesc și pe mama sau pe bunicii mei în mine.”, a povestit Neti Sandu.

Cum erau bunicii lui Neti Sandu

Vedeta provine dintr-o familie în care bunicii săi erau penticostali și nu știau cum să o facă să înțeleagă ce presupune această religie.

În plus, Neti Sandu era prea mică pentru a fi interesată de astfel de lucruri. Așa a început pasiunea ei pentru astrologie.

Neti Sandu spune că nu s-a distanțat de credință, însă încearcă să o înțeleagă.

“Nu, nu să mă distanțez, ci să încerc să o înțeleg. La momentul respectiv, da, era sâcâitor, nu voiam, iar ei erau prea rigizi, nu știau cum să te facă să înțelegi.

Eram prea mică pentru a-mi dori ceva ce era mai mult pentru oamenii mai în vârstă. Așa am ajuns la astrologie, dorindu-mi să aflu ce e acolo.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.

ADVERTISEMENT
Tags: