Life

Cum se înțelegeau, de fapt, Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican? Maria Loga a spus adevărul despre relația celor doi

Niculina Stoican i-a fost alături lui Petrică Mîțu-Stoian pe ultimul drum, însă foarte mulți oameni se întreabă care a fost relația dintre cei doi. Maria Loga a spus adevărul.
15.11.2021 | 19:36
Cum se intelegeau de fapt Petrica Mitu Stoian si Niculina Stoican Maria Loga a spus adevarul despre relatia celor doi
Petrică Mîțu-Stoian și Niculina Stoican, prieteni sau dușmani? Ce a dezvăluit Maria Loga. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a pus punctul pe „i” și a dezvăluit cum se înțelegeau, de fapt, regretatul solist din județul Mehedinți și interpreta în vârstă 50 de ani din aceeași zonă a țării.

Maria Loga susține că pensionarea regretatului cântăreț nu a avut absolut nicio legătură cu Niculina Stoican. În plus, cei doi soliști nu au avut niciodată certuri sau scandaluri.

ADVERTISEMENT

Acestea fiind spuse Petrică Mîțu-Stoian și solista ansamblului Maria Tănase din Craiova au avut o relație foarte bună și frumoasă, nu doar pe scena muzicală, ci și în viața de zi cu zi.

Petrică Mîțu-Stoian și Niculina Stoican, prieteni sau dușmani? Ce a dezvăluit Maria Loga

„Durerea mea cea mare este scandalul care s-a iscat după moartea lui. Am citit mii și mii de comentarii de hate, pe Facebook, îndreptate către Niculina Stoican, iar din punctul meu de vedere sunt total pe nedrept.

ADVERTISEMENT

S-ar putea să fi fost o răbufnire de moment, o supărare, ceva ce nu trebuia să ia o asemenea amploare. O spun răspicat, între Niculina și Petrică nu au existat certuri și scandaluri. 

Pensionarea lui Petrică a fost de comun acord discutând cu mine, amândoi am făcut dosarul. Nu ne-a dat nimeni afară din ansamblu. Am colaborat foarte mult unul cu celălalt pentru a strânge documentele”, a spus Maria Loga într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Loga, adevărul despre pensionarea lui Petrică Mîțu-Stoian

Solista de muzică populară s-a pensionat în același timp cu regretatul Petrică Mîțu-Stoian, care își dorea să se odihnească, să călătorească și să se bucure de liniște. Fosta soție a regretatului artist a fost cea care i-a ajutat cu actele.

Maria Loga suferă că este călcată în picioare cariera de 25 de ani lăsată în urmă de cântărețul care s-a stins la începutul lunii noiembrie. Vedeta nu concepe asta, așa cum nu crede că cei doi au jucat teatru o viață întreagă.

ADVERTISEMENT

„Cu documentele ne-a ajutat să le facem fosta lui soție, Carmen Mîțu, care lucrează ca secretară la Doina Gorjului. Relația era una extraordinară, ei au rămas într-o relație de prietenie, de respect. 

El a recunoscut că vrea să se liniștească. Vreau să reproduc vorbele lui «Mărie, am cântat destul timp de 30 de ani, hai să ne odihnim oasele că avem o vârstă». Eu nu i-am auzit niciodată să se certe.

Eu cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican am avut împreună spectacole, filmări în fiecare an, în decursul ultimilor 15 ani. Râdeam, glumeam ca în timpurile noastre bune”, a mai adăugat interpreta de muzică populară.

ADVERTISEMENT