Fotbal international

Cum se întoarce Şumudică în Turcia! Anunţ de ultimă oră al antrenorului

24.05.2018 | 16:45
Cum se întoarce Şumudică în Turcia! Anunţ de ultimă oră al antrenorului
Marius Şumudică l-ar vrea pe Denis Alibec cu el în campionatul Turciei

Marius Şumudică a mărturisit că e aproape de revenirea în Turcia. După ce a plecat de la Kayserispor în urma neînţelegerilor cu conducerea, “Şumi” ar putea reveni în campionatul “Semilunei”, dar numai cu o condiţie.

Antrenorul român este favoritul unuia dintre candidaţii la preluarea clubului Bursaspor. Alegerile au loc în acest weekend, iar dacă favoritul lui Şumudică va câştiga alegerile, atunci acesta va merge pe mâna lui “Şumi” pentru noul sezon. “Duminică vor fi alegeri pentru preşedinte la Bursa. Unul dintre candidaţi m-a ales pe mine, ar dori să lucreze cu mine. În funcţie de cine va câştiga alegerile, vom vedea. E un club mare, cu suporteri extraordinari, dar nu e nimic bătut în cuie. Mai am discuţii cu 2-3 echipe din Turcia, aştept să se definitiveze situaţia la nivelul conducerii”, a spus tehnicianul.

Şumudică îl ia în Turcia pe Alibec

Marius Şumudică anunţă că îl va lua cu el la Bursaspor pe Denis Alibec: “E posibil să vină şi Alibec alături de mine la următoarea mea echipă. Fotbalul nu se uită, ştiu ce poate Alibec şi sunt ferm convins că el, în alte condiţii, mai are multe de spus pentru fotbalul românesc. E unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat în viata mea. Este numărul 1 ca atacant în România”, a spus Şumudică la PRO X

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri