News

Cum se întreține Elena Udrea în Costa Rica! Din ce câștigă bani fostul ministru

06.04.2019 | 15:30
Cum se intretine Elena Udrea in Costa Rica Din ce castiga bani fostul ministru

Elena Udrea a trecut prin momente neașteptat de grele, a stat închisă în Costa Rica și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a se întoarce acasă, lângă fetița ei. După acest moment, au ieșit la iveală detalii despre viața sa, cum ar fi modalitatea prin care se întreține.

Cum se întreține Elena Udrea

Fosta ”Blondă de la Cotroceni” ar avea dividente la o importantă firmă de taximetrie despre care national.ro spune că ar fi cea mai sigură sursă de venit. Sursa citată precizează că respectiva companie de taximetrie este o afacere derulată prin intermediari de către fostul ministru.

De asemenea, publicația scrie că procurorii DNA nu s-au atins de afacerea Elenei Udrea. Însă, pe lângă afacerile care au funcționat în continuare și după încătușarea ei, au existat și unele pe care statul le-a închis.

Cum se întreține Elena Udrea în Costa Rica! Din ce câștigă bani fostul ministru
Fosta ”Blondă de la Cotroceni” ar avea dividente la o importantă firmă de taximetrie

Au existat și afaceri care i-au fost închise

Este vorba despre firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu după ce vara trecută, Direcția de Impozite și Taxe Locale Sectorul 1 din Capitală a cerut instanței dizolvarea companiei. . „Firma pe care Elena Udrea a înființat-o, în anul 2013, care a lucrat, în arendă, terenurile pe care Ioana Băsescu le-a achiziționat în localitatea Nana, județul Călărași, a fost închisă de Tribunalul București, în timp ce patroana se afla în închisoare, în Costa Rica.

Fosta ”Blondă de la Cotroceni” ar avea dividente la o importantă firmă de taximetrie
Fostul ministru al Turismului alături de fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu

Decizia a fost luată după ce, în vara anului trecut, Direcția de Impozite și Taxe Locale Sectorul 1 din Capitală a cerut instanței dizolvarea companiei. Deşi hotărârea instanţei, pronunţată la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, impunea Finanţelor obligaţia de a o publica în Monitorul Oficial şi pe portalul Oficiului Registrului Comerţului, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent”, s-a scris despre firma fostului ministru al Turismului.