Fotbal intern

Prima reacţie a lui Haruţ după ce a ieşit din spital: “Voi reintra în programul echipei!”

17.05.2018 | 17:54
Prima reacţie a lui Haruţ după ce a ieşit din spital:
Denis Haruț a suferit o accidentare horror în meciul Sepsi - Poli Timișoara
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:50. Denis Haruţ a reacţionat pe o reţea de socializare după ce a fost externat din spitalul din Braşov: “Vă mulțumesc tuturor pentru încurajări și pentru gândurile bune. Investigațiile de azi dimineață au ieșit bine, iar acum sunt în drum spre Timișoara unde voi reintra în programul echipei cât de curând. Multa sănătate tuturor!”, a scris Haruț pe Facebook.


Adrian Neaga, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, a vorbit despre starea de sănătate a lui Denis Haruț, jucătorul care și-a pierdut cunoștința la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și ACS Poli Timișoara.

ADVERTISEMENT

“Din fericire, acum e ok. Haruț e la spital, la Brașov. O să mai stea două zile sub observația medicilor pentru că a fost o lovitură foarte puternică. M-am speriat rău când am văzut cum a căzut la pământ. Am mai văzut astfel de accidentări în carieră, dar niciodată nu te poți obișnui cu așa ceva. Denis este un jucător bun și un băiat foarte puternic, îl așteptăm cât mai repede la antrenamente, a declarat Neaga pentru GSP.ro.

Denis Haruț, accidentat grav de Kuku

Fundașul timișorenilor, în vârstă de numai 19 ani, a rămas inert pe teren după un duel cu Benjamin Kuku în timpul meciului dintre Sepsi și ACS Poli, terminat cu scorul de 3-0 pentru gazde.„Arbitrul Bîrsan mi-a spus că m-a eliminat din cauza faptului că a fost intensitate foarte tare. Nu am ce să zic. Am fost speriat și eu pentru că nu mai mișca. Îmi pare sincer rău, pentru că nu-mi doresc să lovesc niciun jucător. Dacă voi găsi numărul lui, îl voi suna pentru a-mi cere scuze. Sper să revină cât mai repede. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat”, a spus la sfârșitul partidei jucătorul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri