Life

Cum se mai simte fetița Cristinei Cioran, născută prematur în iulie. Cine o ajută pe vedetă cu creșterea micuței

Cum se mai simte fetița Cristinei Cioran, născută prematur în iulie. Vedeta a dezvăluit cine o ajută cu creșterea micuței.
28.09.2021 | 23:25
Cum se mai simte fetita Cristinei Cioran nascuta prematur in iulie Cine o ajuta pe vedeta cu cresterea micutei
ADVERTISEMENT

Fetița Cristinei Cioran se simte mai bine acum, la mai bine de două luni după ce s-a născut prematur. Vedeta a dezvăluit cine o ajută cu creșterea fetiței, externată din spital cu aproape o lună în urmă.

Fosta prezentatoare TV a trecut prin clipe grele atunci când și-a adus fiica pe lume, care a stat în incubator câteva săptămâni. Micuța Ema s-a născut atunci când vedeta era însărcinată în 29 de săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cum se mai simte fetița Cristinei Cioran, născută prematur în iulie. Cine o ajută pe vedetă cu creșterea micuței

Cristina Cioran a dezvăluit cine o ajută să aibă grijă de fiica ei. În general, fosta prezentatoare TV este cea care se ocupă de creșterea micuței, însă recunoaște că nu poate face mereu totul singură.

Vedeta a declarat, recent, că este tare fericită că Ema a venit acasă și vrea să fie prezentă în fiecare etapă din viața fetiței sale.

ADVERTISEMENT

Actrița a recunoscut că, uneori, mama ei este cea care o mai ajută să se ocupe de micuță. Aceasta s-a mutat la ea pentru a-i fi de ajutor atunci când are nevoie.

“La 8 fără 10 am chemat salvarea și la 8:30 am născut. Nu am apucat să o văd, au dus-o repede. Au fost niște momente groaznice pe care le-am trăit. O lună jumătate a stat în spital, o lună la Terapie Intensivă și două săptămâni în salon. Am putut totuși să o vizitez o dată pe săptămână”, a povestit Cristina Cioran, recent, în emisiunea “Vorbește lumea”, unde a dezvăluit și că mama sa este omul pe care se bazează cel mai mult pentru creșterea și îngrijirea fiicei.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, își doreau foarte mult o fetiță. Bucuria celor doi a fost imensă atunci când dorința li s-a îndeplinit.

Fanii vedetei sunt curioși când o vor vedea din nou pe micile ecrane. Blondina a declarat că prioritatea ei este Ema și va mai dura o perioadă până se va întoarce la TV.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare și-a adus fetița acasă la începutul acestei luni. Vedeta le-a mulțumit tuturor fanilor pentru susținerea acordată în toată perioada.

Cristina Cioran a devenit mamă la 44 de ani

Cristina Cioran a devenit mamă la 44 de ani, pentru prima dată. Actrița își dorea foarte mult un copil, însă a avut emoții mari în primul trimestru. Din cauza fribromului uterin, riscurile de a pierde sarcina erau mari, însă totul a mers bine, în cele din urmă.

Perioada în care Ema a stat în spital după nașterea prematură a fost una dificilă pentru vedetă, care avea voie să o viziteze doar de două ori pe săptămână.

Ema a fost nevoită să rămână câteva săptămâni în incubator pentru a lua câteva kilograme în plus și pentru ca părinții ei să se asigure că este sănătoasă.

Imediat după ce a născut, Cristina Cioran era speriată pentru micuța ei și i-a rugat pe fani să se roage pentru ea. Ulterior, vedeta a revenit cu o declarație, după ce a aflat că bebelușa este bine și respiră singură.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super.

Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a scris Cristina Cioran pe InstaStory, după ce micuța a venit pe lume.

ADVERTISEMENT