Life

Cum se mențin în formă Valentina Pelinel și Cristi Borcea: ”Amândoi suntem gurmanzi”

Valentina Pelinel a vorbit despre cum ea și Cristi Borcea se mențin în formă. Fostul fotomodel recunoaște că ambii sunt gurmanzi, dar că au grijă, totodată, la alimentație
22.07.2022 | 22:30
Cum se mentin in forma Valentina Pelinel si Cristi Borcea Amandoi suntem gurmanzi
Valentina Pelinel și Cristi Borcea încearcă să aibă un stil de viață sănătos. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri despre cum ea și Cristi Borcea se mențin în formă. Cei doi soți fac efort să aibă un stil de viață sănătos, chiar dacă ambii sunt gurmanzi.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, gurmanzi, dar și atenți la alimentație

Valentina Pelinel a mai mărturisit că împreună cu Cristi Borcea merge la sală regulat, iar atunci când exagerează cu mâncarea, ulterior devine foarte drastică cu sine.

ADVERTISEMENT

”Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului.

Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos. Pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul.

ADVERTISEMENT

Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului”, a spus Valentina Pelinel pentru ciao.ro

Valentina Pelinel recunoaște, totodată, că nu este ușoară viața cu trei copii. Dincolo de obstacole, toată familia și-a creat o tradiție: în fiecare duminică dimineață în casă se face tiramisu, preferatul tuturor membrilor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a mai mărturisit că dincolo de restricțiile culinare pe care și le impune, nu fuge de o porție de paste sau un desert bun precum un ecler cu cafea și salam de biscuiți.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, planuri de vacanță în doi

Valentina Pelinel și Cristi Borcea plănuiesc să aibă o vacanță doar în doi, fără copii. În August sau în Septembrie speră să petreacă câteva zile romantice.

ADVERTISEMENT

Nu s-au hotărât încă în privința destinației, dar au pe listă Italia sau Grecia. De altfel, Valentina Pelinel a mai precizat că nu are preferințe, ea fiind ”adaptabilă”.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii, mai exact, un băiețel pe nume Milan și două fetițe, gemenele Rania și Indira. De altfel, fostul acționar la Dinamo și-a exprimat dorința de a mai avea un copil.

ADVERTISEMENT