Fotbal international

Cum se menține Cristiano Ronaldo în formă. Secretul e în meniul portughezului. Galerie foto

22.05.2018 | 17:37
Cristiano Ronaldo se menține în formă și la 33 de ani

Cristiano Ronaldo este foarte aproape să câștige un nou trofeu cu Real Madrid. La 33 de ani, portughezul va juca în finala Champions League împotriva lui Liverpool. Chiar dacă mai are doar câteva sezoane până la retragere, Ronaldo se menține într-o formă de invidiat. Secretul starului de la Real Madrid stă în alimentele pe care le consumă. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Bucătarul echipei naționale de fotbal a Portugaliei a dezvăluit secretul care îl ține în top pe Ronaldo la vârsta de 33 de ani. Portughezul are parte de un meniu special, iar acest lucru se observă și din fotografiile pe care Ronaldo le postează pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo are un meniu special
Cristiano Ronaldo are un meniu special

Bucătarul Luis Lavrador spune că lui Ronaldo îi place foarte mult să bea cafea și adoră fructele. Printre preferatele portughezului se numără perele, merele și ananasul. “Ronaldo are un meniu variat, aşa cum i se cuvine unui atlet responsabil, dar cel mai mult îi place peştele precum dorada, bibanul sau peştele spadă”, susține bucătarul.

Băuturile dulci sunt excluse din meniul lui Cristiano Ronaldo

Starul lui Real Madrid are foarte mare grijă să mănânce doar alimentele care îi sunt benefice pentru organism. Din meniul lui Cristiano Ronaldo lipsesc cu desăvârșire alcoolul și băuturile dulci. “Evit lucruri care nu-mi fac bine, precum alcoolul, băuturi cu mult zahăr şi mâncăruri procesate. Mă concentrez pe a mânca în special mâncare integrală precum fructe şi legume proaspete, cereale integrale şi proteine fără grăsimi”, spune Ronaldo.

Din meniul lui Cristiano Ronaldo nu lipsește peștele
Din meniul lui Cristiano Ronaldo nu lipsește peștele