Life

Cum se menține Daciana Sârbu la 45 de ani. Soția lui Victor Ponta nu are operații estetice

Daciana Sârbu a dezvăluit cum se menține la 45 de ani. Soția lui Victor Ponta nu a apelat până în prezent la operații estetice și are un aspect fizic de invidiat.
06.05.2022 | 22:10
Cum se mentine Daciana Sarbu la 45 de ani Sotia lui Victor Ponta nu are operatii estetice
Cum se menținje Daciana Sârbu la 45 de ani. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu are 45 de ani, însă arată foarte bine la vârsta ei și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Cum se menține Daciana Sârbu la 45 de ani

Soția lui Victor Ponta nu are intervenții estetice și nu are de gând să-și facă, mai ales că medicul nu i-a recomandat. Apelează la tratamente faciale, dar nu și-a injectat botox sau acid hialuronic până acum.

ADVERTISEMENT

“Îmi place să am grijă de mine, vin la clinică pentru tratamente faciale, însă până acum nu am apelat la botox sau acid hialuronic, nu pentru că sunt împotrivă, ci pentru că încă nu mi-a recomandat medicul.”, a dezvăluit Daciana Sârbu pentru click.ro.

De asemenea, fosta membră a Parlamentului European spune că merge la clinică pentru a-și face diverse tratamente de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu consideră că tinerețea de pe chipul ei se vede datorită energiei pe care o ia din lucrurile care îi plac, dar mai ales de la familie.

“Tratamentele pe care le fac sunt pentru hidratare, întreținere, peeling. În rest, cred că îmi iau energia, și asta se vede pe chipul meu, al fiecăruia, de fapt, din ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

Îmi plac deserturile, după cum bine știți. Familia și ceea ce fac îmi dau o stare de bine.”, a completat aceasta.

Daciana Sârbu
Daciana Sârbu arată fabulos la 45 de ani. Sursa foto: Instagram

Daciana Sârbu se bucură de familia ei, mai ales de serile în care gătesc împreună. Atât Victor Ponta, cât și copiii nu sunt pretențioși atunci când vine vorba de mâncare. Pastele sunt cerute mai ales de copii.

ADVERTISEMENT

“Cel mai cerut preparat în familia mea, în special de copii, fetele sunt primele chiar, sunt pastele. Soțul meu nu este pretențios la mâncare, chiar din contra. Noi gătim și în familie.”, a mai declarat soția lui Victor Ponta.

Victor Ponta și Daciana Sârbu sunt căsătoriți din 2006 și au împreună trei copii. Dintre aceștia, cei doi au o singură fiică biologică, Irina.

Andrei, în vârstă de 18 ani, este fiul lui Victor Ponta din mariajul anterior. În 2020, cei doi soți au decis să adopte o fetiță, pe Maria, care s-a integrat foarte bine în familie.

ADVERTISEMENT
Tags: