Fotbal international

Cum se menține Dries Mertens în formă în perioada de carantină: „Vinul este soluția tuturor problemelor”. VIDEO

15.03.2020 | 16:35
Cum se mentine Dries Mertens in forma in perioada de carantina Vinul este solutia tuturor problemelor VIDEO
ADVERTISEMENT

Serie A a fost suspendată, după ce Italia a fost lovită puternic de pandemia de coronavirus, iar cei mai mulți dintre fotbaliști se află în carantină. Dries Mertens, atacantul lui Napoli, a postat pe Instagram un material video în care ridica o sticlă uriașă, alături de descrierea: „Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi în viață: puțin vin este soluția majorității problemelor”.

Dries Mertens, pus pe glume în plină pandemie de coronavirus

Dries Mertens a avut puterea să își păstreze simțul umorului în această perioadă dificilă, în care pandemia de coronavirus a lovit întreaga Planetă.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui Napoli, aflat în izolare la domiciliu, a postat pe contul personal de Instagram un material video în care apare ridicând o sticlă imensă de vin. Mertens a adăugat și o descriere amuzantă:

Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi în viață: puțin vin este soluția majorității problemelor”.

ADVERTISEMENT

Serie A a fost primul campionat puternic de fotbal suspendat din cauza coronavirusului.

Decizia a fost luată în urma unei ședințe la care au participat membri ai tuturor federațiilor sportive și președintele Comitetului Olimpic Italian, Giovanni Malago, și este prevăzută până la începutul lunii aprilie. Totuși, după amploarea pe care situația a luat-o în ultimele zile, șansa ca Serie A să se reia pe 3 aprilie este destul de mică.

Daniele Rugani, primul fotbalist din Serie A depistat cu coronavirus

Daniele Rugani, fundaș central legitimat la Juventus, a fost primul fotbalist din Seria A care a dezvăluit că a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

După anunțul jucătorului lui Juventus, au urmat alte trei cazuri în cadrul lotului Fiorentinei, unde Dusan Vlahovic, Patrick Cutrone și German Pezzela au fost depistați pozitiv cu Covid-19, și alte șapte la Sampdoria: Manolo Gabbiadini, Omar Calley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina și Morten Thorsby, Fabio Depaoli și Bartosz Bereszynski.

Până pe 15 martie, peste 1.400 de decese au fost înregistrare în Italia din cauza Covid-19,

Tags: