Life

Cum se menține în formă Ana Maria Barnoschi. Ce greutate are prezentatoarea de la Kanal D

Ce face Ana Maria Barnoschi pentru siluetă. Vedeta de la Kanal D a spus ce greutate îi arată cântarul în ultima perioadă.
10.11.2022 | 14:50
Cum se mentine in forma Ana Maria Barnoschi Ce greutate are prezentatoarea de la Kanal D
Ce face Ana Maria Barnoschi pentru siluetă. Vedeta de la Kanal D a spus ce greutate are. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă frumoasa șatenă. Ce greutate are prezentatoarea care face echipă bună cu Bursucu la cârma show-ului Roata norocului. Vedeta a explicat ce face pentru a se menține în formă maximă.

Ce face Ana Maria Barnoschi pentru siluetă. Vedeta de la Kanal D a spus ce greutate are

Ana Maria Barnoschi este de profesie dansatoare, chiar dacă în ultima perioadă s-a concentrat mai mult pe cariera în televiziune. Moderatoarea de la Kanal D nu a uitat de pasiunea sa și face în continuare sport.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta este ajutată foarte mult și de genă, precizând că în momentul de față cântărește 50 de kilograme. Prezentatoarea seamănă din acest punct de vedere cu mama sa și spune că merge la sală de 3 ori pe săptămână.

„Am 50 de kilograme și mă mențin în jurul acestei greutăți, 49-50, pe acolo. Mă ajută gena, metabolismul, am o mamă care arată foarte bine.

ADVERTISEMENT

Înainte de pandemie dansam foarte mult, dar n-am mai dansat pentru că n-au fost concerte, n-au fost evenimente, automat m-am oprit din dans.

Colegii mei au avut câteva concerte astă vară, însă ușor, ușor încerc să mă axez pe partea de televiziune și de online, iar treaba asta cu dansul și concertele trece în plan secundar. Fac sală de 5 ani, cu pauze.

ADVERTISEMENT

Nu am timp să merg toată ziua. Îmi place și încerc să ajung de trei ori pe săptămână la sală, dar nu pot tot timpul, așa că de două ori într-o săptămână tot ajung”, a declarat Ana Maria Barnoschi pentru click.ro.

Ana Maria Barnoschi, împlinită în carieră și în plan personal

Ana Maria Barnoschi se declară împlinită în carieră, dar și în plan personal. Vedeta de la Kanal D s-a logodit în urmă cu puțin timp și este mai fericită ca niciodată. Trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

ADVERTISEMENT

Șatena se iubește cu un tânăr om de afaceri originar din Mangalia și cu o afacere deschisă în Vama Veche. Cei doi sunt împreună de peste un an și acum se pregătesc să facă pasul cel mare.

ADVERTISEMENT