Life

Cum se menține în formă Anca Serea, după 6 nașteri: ”Muncesc mult”

Ce face pentru silueta sa Anca Serea. Trucurile la care apelează prezentatoarea de la Prima TV după ce a născut de 6 ori.
24.11.2022 | 23:53
Cum se mentine in forma Anca Serea dupa 6 nasteri Muncesc mult
Ce face pentru siluetă Anca Serea. Trucurile la care apelează după ce a născut de 6 ori. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă soția lui Adrian Sînă, după 6 nașteri. Frumoasa șatenă muncește foarte mult, dar asta nu o împiedică să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat. Vedeta a dezvăluit care sunt secretele pe care se bazează.

Ce face pentru siluetă Anca Serea. Trucurile la care apelează după ce a născut de 6 ori

Anca Serea are o siluetă impecabilă, în ciuda faptului că până la această vârstă a purtat 6 sarcini. Moderatoarea spune că nu recurge la lucruri ieșite din comun, ci se bazează pe un stil de viață foarte echilibrat.

ADVERTISEMENT

Muncește foarte mult, se ocupă de creșterea și educarea celor mici și are un program încărcat. În plus, șatena susține că nu este adepta alimentelor nesănătoase, nu mănâncă prea mult zahăr și nu consumă alcool.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool.

ADVERTISEMENT

Mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe. Evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce.

Și nu beau alcool, nu am băut niciodată. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește”, a declarat Anca Serea pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Anca Serea, despre consumul de alcool și fast-food

Anca Serea nu a fost niciodată curioasă să vadă ce gust au băuturile alcoolice. În general, prezentatoarea de la Prima TV susține că o femeie trebuie să aibă o conduită în această privință.

În altă ordine de idei, vedeta spune că nu este drastică și uneori își duce copiii la fast-food. Acest lucru se întâmplă, în general, o dată pe lună sau atunci când cei mici sunt invitați la diferite petreceri aniversare.

ADVERTISEMENT

„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte”, a mai spus Anca Serea.

ADVERTISEMENT
Tags: