Life

Cum se menține în formă Andreea Berecleanu. Secretul prezentatoarei de la Prima TV

Andreea Berecleanu a dezvăluit cum se menține în formă maximă, la 46 de ani. Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV a spus care este secretul ei.
14.02.2022 | 12:09
Cum se mentine in forma Andreea Berecleanu Secretul prezentatoarei de la Prima TV
Cum se menține în formă Andreea Berecleanu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu reușește să se mențină în formă maximă la 46 de ani, însă este nevoită să facă unele sacrificii ca să aibă o siluetă de invidiat.

În urmă cu ceva timp, vedeta a dezvăluit care sunt obiceiurile care o ajută să-și mențină greutatea. Are doi copii, dar arată și acum ca la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV are un stil de viață echilibrat și a apelat la mai multe metode de slăbire de-a lungul timpului.

Cum se menține în formă Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a dezvăluit că dieta reprezintă un stil de viață pentru ea și de câțiva ani a găsit una potrivită.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor Focus de Prima TV a renunțat la dulciuri în încearcă să înlocuiască zahărul cu altceva mai sănătos. În plus, aceasta consumă mai multe supe și ciorbe.

Vedeta nu mănâncă niciodată mai târziu de ora 17. În caz că îi este foame preferă să mănânce un iaurt cu semințe. Și sportul o ajută să aibă un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

“Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. (…)

Am încredere tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață.

ADVERTISEMENT

Dieta este un stil de viață. Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncăm sănătos. (…)

Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos. 

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00.

Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă.”, a declarat Andreea Berecleanu în urmă cu câțiva ani, scrie spectacola.ro.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. În urmă cu doi ani, vedeta a plecat de la Observatorul Antenei 1, după 17 ani în care a colaborat fără întrerupere cu postul TV.

În noiembrie 2020, vedeta a revenit pe micile ecrane, de data aceasta la știrile Focus de la ora 18:00, la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Tags: